Actie
€ 4.799,00incl. BTW (21.00%)

Hasselblad XCD 2,5/90V

Merk: Hasselblad

De XCD 2,5/90V, die overeenkomt met een brandpuntsafstand van 71 mm op een full-frame, is perfect voor close-up portretten of stillevens. De brandpuntsafstand in combinatie met een groot diafragma van f/2.5 zorgt voor een prachtig zacht bokeh-effect dat het onderwerp extra benadrukt.

Precisie-optiek, uitstekende opnamen.
Het vastleggen van de meest subtiele nuances van licht en schaduw begint met deze objectieven. Alleen met een uitstekende resolutie en kleurweergave kunnen ze een solide basis voor optimale beeldvorming bieden. Een middenformaat sensor heeft een groot oppervlak en een hoge pixeldichtheid, waardoor er hoge eisen gesteld worden aan de precisie van elke objectief. Beginnend met de selectie van glas van hoge kwaliteit, slijpen de technici van Hasselblad elk lensdeel zorgvuldig om de optische kwaliteit te perfectioneren en te voldoen aan de resolutie-eisen van 100 miljoen pixels.

Nieuwe scherpstelmodule: snel, licht en nauwkeurig.
De verbeterde scherpstelmodule maakt gebruik van een lineaire stappenmotor en een lichtere, kleinere lensgroep voor de scherpstelling. Deze veranderingen zorgen ervoor dat de lensgroep geen speling meer heeft en dat, in combinatie met de PDAF-technologie van de X2D 100C, de scherpstel lensgroep snel de scherpstelpositie kan bereiken en nauwkeurig kan stoppen. Het resultaat is een snelle, flexibele en nauwkeurige scherpstelling.

Praktische en intuïtieve bediening.
De objectieven zijn zo ontworpen dat ze comfortabel en intuïtief in de hand liggen, zodat ze het creatieve proces volledig ondersteunen en niet afleiden. Het tactiele mechanisme van de scherpstel- en bedieningsringen is nauwkeurig afgesteld voor een soepele en aangename ervaring. Met een eenvoudige duw- en trekbeweging aan de scherpstelring schakelt u over van de AF- naar de MF-stand, waarbij intuïtieve schaalmarkeringen de scherpstelafstand en de scherptediepte in één oogopslag laten zien. De controle-ring op het objectief kan aangepast worden voor snelle toegang tot de favoriete camerafuncties, waardoor het maken van opnamen handiger en efficiënter wordt.

Kleinere centraalsluiter, krachtige en professionele bediening.
De centraalsluiter is een krachtig onderdeel van Hasselblad's middenformaat systeem. De nieuwe XCD-objectieven zijn uitgerust met een verbeterde centraalsluiter die, hoewel kleiner, dezelfde nauwkeurige prestaties levert als zijn voorgangers en snel en stil is om verstoring tijdens het fotograferen te voorkomen. Bovendien maakt deze ultrakleine sluiter opnamen tot 1/2000s en biedt hij flitssynchronisatie bij alle snelheden.

Lees meer..
Lees minder
Artikelcode:XCD 2,5/90V
Type:Vast brandpunt tele
Brandpuntsafstand:90mm
Diafragmabereik:f/2.5-32
Vatting:Hasselblad X-vatting
Serie:XCD
Beeldcirkel:Middenformaat
Filtermaat:ø72mm
Automatische scherpstelling:Ja
Manuele scherpstelling:Ja
Diafragmaring:Ja
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering