Actie
€ 4.950,00incl. BTW (21.00%)

Leica Summicron-M 28 f/2 ASPH

Merk: Leica

De ervaring en expertise van Leica Camera AG in de ontwikkeling van optisch precisiegereedschap gaat meer dan 150 jaar terug. Sindsdien zijn er handgemaakte camera's en objectieven gemaakt in de Leica fabriek - met de intentie om tot de beste ter wereld te behoren. Tot op de dag van vandaag is deze claim de bron van de innovatieve geest en de passie om het bestaande compromisloos te heroverwegen en de grenzen van wat technisch haalbaar is steeds opnieuw te definiëren. Hetzelfde geldt voor de Leica Summicron-M 28 f/2 ASPH.: met zijn verdere ontwikkeling biedt het voortdurend bijgewerkte M-objectieven portfolio een state-of-the-art, een nieuw veelzijdig groothoekobjectief.

Het nieuwe lichtsterke M-objectief presenteert zichzelf met verbeterde technische kenmerken in de Summicron-M 28 f/2 ASPH. Deze zijn ideaal voor de recentste sensortechnologie en dus voor zowel de huidige, als toekomstige, camerageneraties. Tegelijkertijd biedt de combinatie van groothoek met de kortste scherpstelafstand, die verkort is van 70 naar 40 centimeter, extra fotografische mogelijkheden. Scherpstellen tot 70 centimeter werkt trouwens nog steeds via de optische afstandsmeter van alle digitale en analoge M-camera's. Na een licht voelbare weerstand kan het uitgebreide close-up bereik tussen 70 en 40 centimeter nauwkeurig worden scherpgesteld via Live-View op het beeldscherm, de Visoflex 2 zoeker of met de Leica FOTOS app.

Dankzij de compactheid, die kenmerkend is voor M-objectieven, wordt de nieuwe Summicron-M 28 f/2 ASPH. ook gekenmerkt door handzaamheid. De zonnekap in een modern, rond ontwerp is direct in het objectief geïntegreerd, waardoor deze bijzonder comfortabel is in het gebruik. Hij kan nu op elk moment met slechts één polsbeweging worden vast- of losgeschroefd.

Binnenin het objectief zorgen 9 lenzen in 6 groepen voor opnamen die extreem contrastrijk en gedetailleerd zijn. Het 10-bladige diafragma zorgt bij grotere diafragmaopeningen voor een bijzonder fraaie bokeh. De scherpstelring kan op een opmerkelijk stille en soepele manier versteld worden. De Leica Summicron-M 28 f/2 ASPH. toont dus precies de precisie die kenmerkend is voor Leica-producten en draagt niet alleen het kwaliteitslabel "Made in Germany", maar geeft er ook aanzienlijk vorm aan.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties