Actie
€ 4.550,00incl. BTW (21.00%)

Leica Summilux-M 50/1.4 ASPH New

Merk: Leica

e introductie van de Leica M-serie in 1954, schrijft tot op de dag van vandaag geschiedenis met de befaamde en geliefde M-camera's en M-objectieven. Een van deze legendarische M objectieven is nu verder verfijnd en presenteert zichzelf met de recentste high-end technologie met behoud van zijn compacte en lichtgewicht ontwerp: de Leica Summilux-M 50 f/1.4 ASPH. het biedt nu nog meer flexibiliteit en vrijheid bij het fotograferen.

Met zijn standaard brandpuntsafstand van 50 mm is de nieuwe Summilux-M geschikt voor bijna elke fotografische situatie. Zoals alle M-objectieven wordt hij gekenmerkt door een onmiskenbaar hoge beeldkwaliteit. De nieuwe Summilux-M benut het volledige prestatiepotentieel van de nieuwe hoge resolutie camerasensoren en biedt zelfs bij moeilijke lichtomstandigheden uitzonderlijk contrastrijke en gedetailleerde resultaten. Bovendien zorgen 11 diafragmabladen, in plaats van de negen van het vorige model, voor een zichtbaar rondere en nog rustigere bokeh.

De dichtstbijzijnde scherpstelafstand is ook verkleind van 70 cm tot 45 cm. Dit was alleen mogelijk door het speciaal door Leica-technici ontwikkelde dubbele nokkentandwiel. Als gevolg daarvan kon de scherpstelslag van de afstandsring, in vergelijking met het vorige model, sterk worden vergroot, zodat de scherpstelling over het gehele instelbereik nog preciezer is geworden. Tegelijkertijd zijn noch de kadergrootte noch de gevoeligheid van de scherpstelling veranderd, waardoor het objectief ook bij het scherpstellen in het uitgebreide close-up bereik bijzonder comfortabel in het gebruik is. Tot 70 centimeter vindt de scherpstelling zoals gebruikelijk plaats via de afstandsmeter van de digitale en analoge M-camera's. Voor scherpstellen in het uitgebreide close-up bereik tussen 70 en 45 centimeter is het nodig, na een discreet waarneembare weerstand, Live View op het scherm, de Visoflex of in de Leica FOTOS app te gebruiken.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties