Actie
€ 5.050,00incl. BTW (21.00%)

Leica APO-Summicron-SL 2.0/75 ASPH

Merk: Leica

Zowel de constructie als het ontwerp van de APO-Summicron-SL 2.0/75 ASPH vormt de volgende stap voorwaarts in de ontwikkeling van objectieven voor het Leica SL-systeem. Nieuwe, uiterst precieze fabricagemethoden en meettechnologieën zijn speciaal ontwikkeld voor de productie van dit objectief. De resultaten hiervan worden niet alleen weerspiegeld in de compactere afmetingen en het aanzienlijk lagere gewicht van dit objectief, maar ook in de uitstekende beeldprestaties. Bovendien beschikt de APO-Summicron 2.0/75 over een nieuw, sneller autofocussysteem en een aanzienlijk kortere minimale scherpstelafstand van slechts 50 cm.

Aangezien de Leica APO-Summicron 2.0/75 bij het grootste diafragma extreem hoge beeldprestaties levert, is dit objectief ook ideaal voor fotografie bij moeilijke lichtomstandigheden. De Leica belofte van 'maximaal diafragma is een bruikbaar diafragma' is ook van toepassing op dit objectief. Diafragmeren is uitsluitend een creatief instrument en niet noodzakelijk voor het verkrijgen van betere beeldprestaties.

Bij de constructie van de APO-Summicron-SL objectieven is bijzondere aandacht besteed aan de preventie van strooilicht en reflecties. Samen met een optimalisatie van het optische en mechanische ontwerp reduceert de toepassing van hoogwaardige coating op lensoppervlakken onvermijdelijke reflecties tot een absoluut minimum. De autofocusaandrijving van alle SL-Summicron-objectieven maakt gebruik van een uiterst krachtige en robuuste stappenmotoren met DSD® (Dual Syncro Drive™). Dankzij deze drive kan de volledige scherpstelafstand worden afgelegd in slechts 250 milliseconden.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties