Actie
€ 2.500,00incl. BTW (21.00%)

Leica Super-Vario-Elmarit-SL 14-24mm f/2.8 ASPH

Merk: Leica

Met de Super-Vario-Elmarit-SL 14-24 f/2.8 ASPH. biedt Leica voor het eerst een brandpuntsafstand van 14 mm voor het SL-systeem. Dankzij het constant grote diafragma van f/2.8 over het hele zoombereik worden indrukwekkende opnamen en video's van de hoogste kwaliteit en contrast gecreëerd. De zeer grote diagonale beeldhoek van maximaal 114º graden leidt tot onvermijdelijke vervormingen en aberraties in ultragroothoekobjectieven, deze worden uitstekend gecompenseerd door de geavanceerde optische constructie van de Super-Vario-Elmarit-SL 14-24 f/2.8 ASPH. Zo zijn onderwerpen tot in de hoeken scherp bij elk diafragma en iedere brandpuntsafstand.

In het nieuwe Vario-objectief compenseren 18 lensdelen in 13 groepen chromatische aberraties en drie asferische lensdelen zorgen voor de beste beeldkwaliteit in foto en video. Het brandpuntsbereik van 14 tot 24 mm maakt dit veelzijdige ultragroothoekzoomobjectief een uitstekend hulpmiddel voor talloze fotografische toepassingen: van architectuur en interieuropnamen, tot reportages dicht op de actie, tot
astro- en landschapsfotografie.

In het nieuwe zoomobjectief wordt ongewenst strooilicht voorkomen door een geavanceerde multi-coating van de glasoppervlakken en een vaste metalen zonnekap. Deze laatste dient ook als robuuste bescherming voor de sterk gebogen frontlens. De Super-Vario-Elmarit-SL 14-24 f/2.8 ASPH. is uitgerust met een speciale filterhouder aande zijkant van de bajonetvatting. In combinatie met de Leica Vario-Elmarit-SL 24-70 f/2.8 ASPH. dekt dit nieuwe ultragroothoekzoomobjectief een breed brandpuntsbereik en zorgt het voor relatief lichte bagage met volledige flexibiliteit.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties