Actie
€ 10.799,00incl. BTW (21.00%)

Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm/ 2.8E FL ED SR VR

Merk: Nikon

Dit robuuste objectief met gemiddelde telezoom dekt een veelzijdig brandpuntsbereik van 120 tot 300 mm met een constant maximaal diafragma van f/2.8. Behaal zelfs in moeilijke omstandigheden met weinig licht perfecte resultaten dankzij optische prestaties die vergelijkbaar zijn met die van vast-brandpunt-objectieven en een uitstekende scherpstelling op het onderwerp.

Het constante diafragma van f/2.8 maakt comfortabele snelheid en soepele controle over scherptediepte over het hele zoombereik mogelijk. Dit biedt voldoende armslag om 1,4x- of 2,0x-teleconverters te gebruiken zonder dat dit ten koste gaat van de AF-prestaties.

Nikon’s vibratiereductie (VR) biedt een voordeel van vier stops, zelfs wanneer een teleconverter is geactiveerd. VR wordt gestart op het moment dat u de camera inschakelt. In de stand SPORT VR worden snelbewegende onderwerpen trefzeker gevolgd.

De AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR is het eerste objectief dat zowel Nikon's ED-glas als Nikon's SR-glas gebruikt om chromatische aberratie en coma tegen te gaan. Lastiger te regelen blauw licht (korte-golflengtespectrum) wordt nu gecorrigeerd, waardoor scherpere beelden en een beter contrast worden verkregen. Kleurranden worden sterk verminderd, zelfs wanneer u opnamen maakt met het maximale diafragma.

Kenmerken:

  • Maximaal diafragma van f/2.8
  • 25 elementen in 19 groepen
  • Kortste scherpstelafstand 2 meter
  • ARNEO Coat en Nano Crystal Coat
  • volledig weerbestendig

 

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties