Actie
€ 4.199,00incl. BTW (21.00%)

Nikon AF-S NIKKOR 500mm f/5.6E PF ED VR

Merk: Nikon

in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hoeft een supertelefoto geen enorme lens te zijn, zoals hier wordt bewezen met de Nikon AF-S NIKKOR 500 mm f / 5.6E PF ED VR.

Door het gebruik van een PF-lenselement (Phase Fresnel) wordt het gewicht van dit vast-brandpunt-objectief merkbaar gereduceerd zonder dat de beeldkwaliteit daardoor wordt aangetast. Een kortste scherpstelafstand van slechts 3 m biedt nog meer creatieve mogelijkheden.

Het objectief is voorzien van drie ED-lenselementen en waarborgen beelden met levendige kleuren en een diep contrast. Nikon's anti-reflectie Nano Crystal Coat staat garant voor heldere beelden met minimale lichtvlekken en beeldschaduwen, zelfs bij tegenlicht. Lichtvlekken van het PF-lenselement worden effectief tot het minimum beperkt en het superieure oplossende vermogen van dit objectief waarborgt een voortreffelijke reproductie van puntlichtbronnen. Zelfs aan de rand van het beeld.

Vibratiereductie (VR) van Nikon is ontworpen om onscherpte als gevolg van beweging van de camera te reduceren, waardoor u kunt fotograferen met sluitertijden die tot 4 stops langer zijn dan zonder VR². VR wordt geactiveerd zodra u de ontspanknop van de camera half indrukt en werkt volledig stil. De stand SPORT VR komt van pas wanneer u zeer snelle acties fotografeert of tijdens panning. De stand biedt zelfs tijdens continu-opnamen een stabieler zoekerbeeld zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties