Actie
€ 859,00incl. BTW (21.00%)

Nikon AF-S 24mm/F1.8G ED

Merk: Nikon

De AF-S NIKKOR 24mm f / 1.8G ED, een snelle, groothoek lens met vaste brandpuntsafstand die compatibel zijn met Nikon FX-formaat digitale reflexcamera's is te kondigen.

De AF-S NIKKOR 24mm f / 1.8G ED is een snelle, groothoek 24 mm * 1 vaste brandpuntsafstand lens met een maximaal diafragma van f / 1.8. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht maakt het uiterst draagbaar, en het maakt groothoek fotografie van diverse scènes waarmee gebruikers kunnen genieten van aangename en natuurlijke onscherpte kenmerken. Het nieuwste optische ontwerp technologieën te bereiken superieure resolutie met scherpe en duidelijke weergave van de randen van het frame. Daarnaast is het gebruik van Nano Crystal Coat, en de goedkeuring van asferische lenselementen en ED-glaselementen stellen superieure optische prestaties met die spook en chromatische aberratie worden onderdrukt.

 De AF-S NIKKOR 24mm f / 1.8G ED is voorstander van een minimale scherpstelafstand van 23 cm (0.75 ft), waardoor close-up fotografie die de meeste aangename onscherpte kenmerken die door snelle lenzen voor een drie-dimensionale look en feel maakt .

 Door de toevoeging van de AF-S NIKKOR 24mm f / 1.8G ED aan zijn assortiment van snelle, f / 1.8, vaste brandpuntsafstand lenzen verenigbaar zijn met de Nikon FX-formaat, is Nikon reageren op een verscheidenheid van behoeften met een verrijkte line-up die de ultra ondersteunt groothoek tot mid-telebereik

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties