Actie
€ 2.699,00incl. BTW (21.00%)

Nikon AF-S 70-200mm/F2.8G FL ED VR

Merk: Nikon

 

De AF-S Nikkor 70-200 f/2,8E FL ED VR heeft een geheel vernieuwde optische constructie, die nu is opgebouwd uit 22 elementen. Hiervan zijn zes elementen van ED-glas, een fluorietlenselement en een HRI-element (hoge brekingsindex). Nano Crystal Coat vermindert beeldschaduwen en lichtvlekken, waardoor beelden helderder zijn. Het nieuwe ontwerp zorgt er ook voor dat kleurranden, chromatische aberratie en vertekening over het hele zoombereik worden beperkt.

De nieuwste generatie van Nikon’s VR levert een beeldstabilisatie op  tot 4 stops en wordt geactiveerd zodra de ontspanknop half wordt ingedrukt. De stand SPORT VR biedt een stabieler zoekerbeeld wanneer u zeer snelle bewegingen fotografeert. Dankzij de verbeterde AF-tracking kunnen fotografen snel en accuraat reageren op wijzigingen in de autofocus. Een elektromagnetisch diafragmamechanisme maakt een zeer stabiele AE-regeling mogelijk, zelfs tijdens snelle serieopnamen.

De kortste scherpstelafstand is nu slechts 1,1 m en de maximale reproductieverhouding is vergroot van 0,11x tot 0,21x. Dankzij feedback van professionele fotografen zijn nu ook programmeerbare knoppen op de objectiefcilinder geplaatst. Daarnaast zijn de zoom- en scherpstelring verwisseld om de balans te verbeteren. Dankzij de cilinder van een nieuwe magnesiumlegering plus HRI- en fluorietelementen is dit objectief lichter dan ooit, terwijl de constructie even robuust is gebleven.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties