Actie
€ 1.599,00incl. BTW (21.00%)

Nikon AF-S 200-500mm f/5.6 E ED VR

Merk: Nikon

Spanning een lange, veelzijdig zoombereik, de AF-S NIKKOR 200-500mm f / 5.6E ED VR lens van Nikon is een telezoom gekenmerkt door een constante f / 5.6 maximaal diafragma voor consistente prestaties over het gehele zoombereik. Het optische ontwerp bevat extra lage dispersie glas om chromatische aberraties en vervormingen te verminderen voor meer scherpte, helderheid en kleurnauwkeurigheid.

A Silent Wave Motor AF-systeem produceert een snelle, bijna stille scherpstelling die past bij zowel foto's te schieten en de filmopname die direct met de hand kan worden overschreven door simpelweg draaien van de handmatige scherpstelring. Verder bij te dragen aan het fotograferen in snelle situaties en moeilijke lichtomstandigheden, VR (vibratiereductie) beeldstabilisatie compenseert de effecten van camerabewegingen met maximaal 4,5 sluitertijd stopt. Daarnaast wordt een elektromagnetisch diafragma mechanisme geïntegreerd in het ontwerp van de lens tot een grotere blootstelling controle stabiliteit, dat is vooral handig bij het werken met snellere continu-opnamen tarieven bieden.

 

Ontworpen voor gebruik met het FX sensoren, deze lens is ook compatibel met de DX sensoren, waar het een 300-750mm gelijkwaardige brandpuntbereik zal bieden.

Constante f / 5.6 maximaal diafragma biedt consistente prestaties over het gehele zoombereik.

Extra-low dispersion glaselementen werken om chromatische aberraties te verminderen; de algehele scherpte, helderheid en kleurweergave; en bijdragen tot het totale gewicht van de lens te minimaliseren.

Vibration Reduction image stabilisatie helpt om de verschijning van camerabewegingen te verminderen tot 4,5 sluitertijd stopt, profiteert deze lens 'gebruik in omstandigheden met weinig licht. Bovendien wordt een aangewezen Sport Mode goed geschikt voor het werken in snelle omstandigheden waaronder panning en andere zijwaartse camera bewegingen vaker.

Silent Wave Motor autofocus-mechanisme zorgt voor een snelle, stille en nauwkeurige autofocus die ideaal is voor het fotograferen van snel bewegende onderwerpen.

Full-time handmatige scherpstelling mogelijk maakt direct schakelen tussen AF en MF focussen systemen door gewoon de focusring te draaien op elk moment.

Interne scherpstelling ontwerp stelt de lengte lens tijdens het gebruik en draagt ??bij tot een lichtere totaalgewicht, evenals een kortste instelafstand 7.2.

Gespecialiseerde elektromagnetische diafragma mechanisme biedt een grotere blootstelling controle stabiliteit, dat is vooral handig bij het werken met snelle continu-opnamen tarieven.

Een roterende statief kraag biedt goed uitgebalanceerde ondersteuning voor het fotograferen van boven op een statief of monopod met ofwel horizontale of verticale opnamen oriëntaties

 

 

          F Mount Lens / FX-formaat

-          Constante f / 5,6 Maximaal diafragma

-          Extra Low Dispersion Glass

-          Silent Wave Motor AF-systeem

-          Vibratiereductie met Sport Mode

-          Interne Focus , handmatige scherpstelling

-          Elektromagnetische Diafragma Mechanisme

-          Roterende Tripod Collar

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering