Actie
€ 359,00incl. BTW (21.00%)

NIKKOR Z 40mm F/2.0 Special Edition

Merk: Nikon

Het Nikkor Z 40mm/2.0 Special Edition is een compact en lichtgewicht objectief geschikt voor full-frame (Nikon FX) spiegelloze camera’s met Nikon Z-vatting. Dit is een alledaagse superheld: scherp, lichtsterk en klein genoeg om het discreet te kunnen hanteren. Het is fantastisch voor alles, van vlogs tot levendige snapshots.

Het lichtsterke standaard vast-brandpunt-objectief biedt een natuurlijke beeldhoek dat ideaal is voor spontane portretten, interviews en instructievideo's. Zonder een groot objectief voor hun gezicht voelen geportretteerde personen zich comfortabeler. Daarbij is het objectief zo klein en licht dat het ook ideaal is om vanuit boeiende eerste-persoonsperspectieven te filmen.

De grote Z-vatting levert in combinatie met het grote maximale diafragma van f/2 van het objectief geweldige prestaties bij weinig licht. De grote Z-vatting en het diafragma met negen afgeronde lamellen maakt een zachte, natuurlijk uitziende bokeh mogelijk: fotografen en videomakers kunnen beelden vastleggen met een enigszins onscherpe, superzachte achtergrond waartegen hun onderwerp goed afsteekt.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties