Actie
€ 2.599,00incl. BTW (21.00%)

NIKKOR Z 50mm/1.2 S

Merk: Nikon

Dit lichtsterke full-frame objectief is geoptimaliseerd voor de Nikon Z-systeemcamera's 

Dit objectief maakt optimaal gebruik van de grote hoeveelheid licht die de Z-vatting van Nikon opvangt en het maximale diafragma van 1.2 maakt uitgebreide controle over de scherptediepte mogelijk.

Voorzien van 2 ED en 3 asferische elementen helpen ook om een ​​hoge scherpte, opmerkelijke helderheid en nauwkeurige weergave te bereiken, terwijl ARNEO en Nano Crystal Coats, evenals een Super Integrated Coating, overstraling, nevenbeelden en oppervlaktereflecties onderdrukken voor verbeterd contrast en kleurgetrouwheid.

Als aanvulling op het optische ontwerp helpt een multifocussysteem, dat gebruikmaakt van twee stappenmotoren, om indrukwekkend snelle, nauwkeurige en stille focusprestaties te realiseren, samen met een permanente handmatige scherpstelling, om aan zowel foto- als videobehoeften te voldoen.

De lens heeft ook een uniek fysiek ontwerp, dat een OLED-informatiepaneel aan de bovenkant bevat dat kan worden gebruikt om snel de diafragma- en focusinstellingen te bevestigen, en een toewijsbare L.Fn-knop maakt het mogelijk de belichting en instellingen via de lens aan te passen. Bovendien kan een programmeerbare bedieningsring worden ingesteld voor intuïtieve aanpassing van verschillende camera- en belichtingsinstellingen.

 

Kenmerken:

  • Z-vatting van Nikon
  • Nano Crystal Coats
  • 17 lenselementen in 15 groepen
  • Korste scherpstelafstand 45 centimeter
  • Filtermaat 82mm
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties