Actie
€ 9.399,00incl. BTW (21.00%)

NIKKOR Z 58mm F/0.95 Noct

Merk: Nikon

Nikon introduceert een iconisch objectief voor haar systeemcamera's: de NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct. Dit objectief heeft de klassieke uitstraling van Nikon's legendarische Noct-objectief met F-vatting, gecombineerd met een revolutionair optisch ontwerp. Dankzij een ultragroot diafragma en een uitzonderlijke scherpte biedt dit objectief nieuwe mogelijkheden bij weinig licht.

Met zijn onberispelijke constructie is de NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct een grensverleggend objectief met handmatige scherpstelling. De grote Z-vatting en het grote diafragma van f/0.95 openen een wereld aan nieuwe mogelijkheden bij weinig licht. Dankzij de ongekende diepte en scherpte dat dit objectief heeft, legt u portretten tot nachtlandschappen en video’s met een cinematografische stijl vast. Twee anti-reflectiecoatings, ARNEO Coat en Nano Crystal Coat, werken samen om beeldschaduwen en lichtvlekken tegen te gaan, terwijl de aberratiecorrectie ingrijpend is verbeterd dankzij het nauwkeurig geslepen asferische lenselement met grote diameter en hoge brekingsindex. De robuuste fluorcoat stoot water, vuil en vocht af zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit.

Via een OLED-informatiescherm kunt u diafragma, scherpstelafstand en scherptediepte snel rechtstreeks op het objectief controleren. Daarnaast kan er met een intuïtieve instelring functies als diafragma en belichtingscorrectie vloeiend en geluidloos worden ingesteld. Aan de uitgebreidere Fn-knop kunnen maximaal 17 functies worden toegewezen in overeenstemming met de Fn-knop op de camerabody, dit varieert van AE-vergrendeling tot lichtmeting en bracketing .De objectiefnaam en -gegevens zijn in het objectief gegraveerd, wat er zeer verfijnd uit ziet en altijd leesbaar blijft.

Portretfotografen kunnen hun onderwerpen scherp vastleggen, zelfs wanneer ze fotograferen met het grootste diafragma van f/0.95, en profiteren van een uitzonderlijke esthetische controle onder alle lichtomstandigheden. U bent verzekerd van een schitterende bokeh met vloeiende gradaties naar de randen van het beeld.

Nachtelijke opnamen waren nog nooit zo mooi. Het optische ontwerp met 17 elementen in 10 groepen zorgt ervoor dat puntlichtbronnen in prachtige details worden afgebeeld, zelfs wanneer met open diafragma wordt gefotografeerd. Van nachtlandschappen tot astrofoto's, de resultaten zijn verbluffend. Videomakers krijgen zeer veel controle over de scherptediepte van het grote maximale diafragma van de NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct, waardoor krachtige, filmische beelden vol emotie, karakter en sfeer ontstaan.

 

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering