Actie
€ 399,00incl. BTW (21.00%)

NIKKOR Z DX 12-28mm F/3.5-5.6 PZ VR

Merk: Nikon

Met dit veelzijdige ultragroothoekzoomobjectief kun je gemakkelijk het hele onderwerp of jezelf helemaal in het beeld brengen. Ga voor weidse uitzichten, zodat je publiek het gevoel krijgt dat ze er echt zijn of creëer een gevoel van ruimte wanneer je fotografeert in krappe binnenomgevingen. Voor ongebruikelijke perspectieven of meer details van het onderwerp levert een kortste scherpstelafstand van slechts 0,19 m haarscherpe resultaten wanneer je dichterbij komt.

Met de power zoom-functie kun je vloeiend en stabiel zoomen zonder het objectief aan te raken. Het is ideaal als je je eigen vlogs filmt of een gimbal gebruikt om video op te nemen. Zoom in of uit met toewijsbare knoppen op de camerabody van je Nikon Z-camera. Of gebruik de Nikon ML-L7 afstandsbediening of de SnapBridge-app om de zoom op afstand te bedienen.

Wil je een sfeer creëren met een trage zoom of snel inzoomen op iemands reactie? Je kunt zeer langzaam inzoomen vanuit een ultragroothoek naar een grote beeldhoek in 36 seconden. Of dek hetzelfde bereik in iets meer dan een halve seconde met een snelle en harde zoom! Met 11 instellingen om uit te kiezen, krijg je nauwkeurige controle over de zoomsnelheid die je wilt gebruiken.

Met een zoomobjectief dat slechts 205 gram weegt en goed uitgebalanceerd is, ben je altijd klaar voor actie. De behuizing van dit compacte, lichte objectief wordt niet fysiek langer of korter wanneer je scherpstelt of zoomt. Hierdoor blijft het zwaartepunt van het objectief altijd stabiel. Je krijgt een optimale balans, of je nu uit de hand fotografeert of een gimbal gebruikt.

Als je op zoek bent naar een uiterst stabiel vlogobjectief, is dit groothoekobjectief met power zoom ideaal voor jou. Tot 4,5 stops vibratiereductie in het objectief zorgen voor heldere en scherpe opnamen, of je nu wandelt en praat terwijl je filmt of pant uit de hand. De VR-standen Normaal en Sport in de Z-camera van Nikon zijn geoptimaliseerd voor statische of actieve onderwerpen.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties