Actie
€ 319,00incl. BTW (21.00%)

NIKKOR Z DX 24mm F/1.7

Merk: Nikon

De NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 is lichtsterk, scherp, werkt schitterend van dichtbij en presteert uitstekend bij weinig licht. Met een niet te grote beeldhoek is dit het perfecte veelzijdige objectief met vast brandpunt voor creatieve alledaagse fotografie en een geweldige upgrade van een standaardzoomobjectief.

Een niet al te brede groothoek, dit DX-formaat objectief van 24 mm biedt een beeldhoek die equivalent is met 36 mm op een full-frame-camera (FX): het is een prachtig natuurlijk uitziend perspectief voor landschappen, straatfotografie, portretten en meer. Met zijn veelzijdige prestaties, levensechte kleuren en scherpte en prachtige bokeh is dit het perfecte objectief met vast brandpunt waarmee je jouw kit verder kunt uitbreiden tot meer dan een standaardzoomobjectief.

Bevestig het NIKKOR Z DX 24mm f/1.7-objectief met vast brandpunt aan je Nikon Z DX-camera en je komt heel dicht in de buurt van een klassiek perspectief van 35 mm, waardoor je flexibel kunt kadreren. Kom dichterbij en vul het beeld met je onderwerp of blijf waar je bent om de elementen van de achtergrond mee te nemen en beelden met meer context te creëren.

Vormen, kleuren, lichten: met de grote, natuurlijk uitziende bokeh van dit objectief met een groot diafragma kun je de achtergrond op een kunstzinnige manier onscherp maken. Maak opnamen met open diafragma op f/1.7 om je onderwerpen en portretten van het beeld af te laten spatten, of je foto's en video's een echt gevoel van diepte te geven.

De grotere Z-vatting en het grote diafragma van f/1.7 laten samen meer licht binnen, zodat je een lage ISO-waarde hebt en toch scherpe, heldere opnamen kunt maken bij weinig licht. Of je kunt kortere sluitertijden gebruiken om bewegingen scherp vast te leggen zonder dat dit ten koste gaat van de helderheid, voor indrukwekkende opnamen van alledaagse actie.

Als het om de details van het onderwerp gaat, zal dit objectief met vast brandpunt van 24 mm je zeker niet teleurstellen. Met een kortste scherpstelafstand van slechts 0,18 m kun je scherpe opnamen maken als de voorkant van het objectief maar 12,4 cm van het onderwerp verwijderd is. Samen met de kleine scherptediepte die je bij f/1,7 kunt bereiken, zullen je close-ups betoverend zijn.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties