Actie
€ 379,00incl. BTW (21.00%)

NIKKOR Z DX 16-50mm F/3.5-6.3 VR Zilver

Merk: Nikon

Nikon Z6III Touch & Try
Kom op vrijdag 28 juni naar de winkel om de nieuwe Nikon Z6III camera ervaren! Tussen 10:00u en 17:00u is een Nikon-School expert aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en adviseren. Denkt u aan een wissel van Nikon spiegelreflex naar systeemcamera? Een adapter van Nikon-F naar Nikon-Z zal ook aanwezig zijn om uw bestaande lenzen op de nieuwe camera's uit te proberen.

Tot dan!

Dankzij de grote Z-vatting van Nikon kunt u met dit objectief voor DX-systeemcamera's groothoek- én portretopnamen maken met meer details, diepte en kleur. Laat zien hoe prachtig de skyline van de stad eruitziet. Maak spontane groepsfoto's of straatfoto's die de sfeer van het moment weerspiegelen. Probeer het eens tijdens het filmen: u zult versteld staan hoe stabiel de opnamen zijn. Dankzij de grote Z-vatting van Nikon kunt u met dit objectief voor DX-systeemcamera's groothoek- én portretopnamen maken met meer details, diepte en kleur. Laat zien hoe prachtig de skyline van de stad eruitziet. Maak spontane groepsfoto's of straatfoto's die de sfeer van het moment weerspiegelen. Probeer het eens tijdens het filmen: u zult versteld staan hoe stabiel de opnamen zijn.

Foto's of video's, dit NIKKOR Z-objectief blinkt uit in elke situatie. Dankzij de ingebouwde vibratiereductie kunt u fotograferen met sluitertijden die tot 4,5 stops langer zijn dan anders mogelijk zou zijn. U kunt heldere foto's maken terwijl het daglicht langzaam verdwijnt of filmen zonder de ongewenste effecten van cameratrilling. De scherpstelling is snel en vrijwel geluidloos. De geluidloze instelring kan worden gebruikt voor belangrijke functies zoals handmatige scherpstelling, diafragmaregeling (handig om in of uit te faden tijdens video-opnamen) of belichtingscorrectie.

Mis nooit meer een fotokans. Het intrekbare objectiefmechanisme zonder knoppen is snel en gebruiksvriendelijk. U kunt het objectief eenvoudig in- of uittrekken door aan de zoomring te draaien. Dit zoomobjectief voor DX-systeemcamera's weegt slechts 135 gram en is zeer compact wanneer het is ingetrokken. Wanneer u het objectief intrekt, wordt het vergrendeld, zodat het niet onverwacht openschuift.

Lees meer..
Lees minder
Type:Zoom
Brandpuntsafstand:16-50mm
Diafragmabereik:F/3.5 - F/22 (W)
Vatting:Z vatting
Beeldcirkel:DX cropsensor
Lenselementen:9
Lensgroepen:7
Vergrotingsfactor:0,2x
Beeldhoek in º:83
Automatische scherpstelling:Ja
Manuele scherpstelling:Ja
Minimale scherpstelafstand:0,2m
Scherpstelling intern:Ja
Diafragmaring:Nee
Diafragmabladen:7
Focuslimiter:Nee
Stabilisatie:Ja
Zonnekap ingebouwd:Nee
Statiefgondel:Nee
Gewicht:Circa 135 gram
Meegeleverd:LC-46B opklikbare voorste objectiefdop van 46 mm, LF-N1 achterste objectiefdop
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering