Actie
€ 649,00incl. BTW (21.00%)

NIKKOR Z Teleconverter 1.4X

Merk: Nikon

Verander een telezoomobjectief in een superteleobjectief. Breid het bereik van een vast-brandpunt-objectief uit. Met Nikon Z-teleconverters wordt de brandpuntsafstand van compatibele NIKKOR Z-objectieven tweemaal zo groot. Je krijgt dezelfde uitmuntende beeldkwaliteit en meer flexibiliteit zonder van objectief te wisselen.

VERGROOT JE BEREIK: Z TELECONVERTER TC-1.4X
De TC-1.4x breidt het brandpuntsbereik van compatibele NIKKOR Z-objectieven met 40% uit.

UITMUNTENDE BEELDKWALITEIT. MEER FLEXIBILITEIT
Nikon’s geavanceerde optische ontwerp staat garant voor scherpe beelden met een hoge resolutie bij gebruik van de Z-teleconverters. Daarbij blijft de kortste scherpstelafstand ongewijzigd.

SCHERP EN SNEL
Uitmuntende autofocus. Rotsvaste vibratiereductie. Wanneer een Z-teleconverter is bevestigd, krijg je alle scherpte en snelheid die je gewend bent van Nikon Z.

ROBUUST GEBOUWD
Nikon Z-teleconverters zijn afgedicht om stof en vocht buiten te houden. Nikon’s fluorcoat stoot stof en vuil actief af, zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit.

DE ECHTE STIJL VAN NIKON Z
De Z-teleconverters zijn vervaardigd van stevig geanodiseerd aluminium met een textuur- afwerking en combineren vloeiend met het uiterlijk van Nikon Z-camera ́s en objectieven.

DE EERSTE VAN VELE
Het eerste objectief dat compatibel is met de Z-teleconverters is de NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S. Wanneer het assortiment NIKKOR Z-objectieven wordt uitgebreid, zullen meer objectieven compatibel zijn met Nikon Z-teleconverters.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties