Actie
€ 1.499,00incl. BTW (21.00%)

Sigma 12-24mm F4 DG HSM Art Canon

Merk: Sigma

Als pionier op het gebied van ultra-groothoek zoomobjectieven brengt Sigma haar derde generatie ultra-groothoek zoomobjectief op de markt: de SIGMA 12-24mm F4 DG HSM | Art, maar dit maal met een constante lichtsterkte van F4 over het gehele zoombereik.

Dit objectief heeft het allemaal: een uitmuntende beeldkwaliteit, minimale vervorming en een zeer korte minimale focusafstand van 24 centimeter. Door deze kwaliteiten is dit objectief uitermate geschikt voor architectuur- en landschapsfotografie.

Optisch ontwerp
Jarenlange ontwikkelervaring van asferische lenselementen heeft SIGMA in staat gesteld om dit objectief van meerdere hoogwaardige asferische lenselementen te voorzien.

Daarnaast is dit objectief samengesteld met FLD (“F” laag-dispersie) glas, waarvan de prestaties te vergelijken zijn met die van fluoriet, maar zorgen voor een geoptimaliseerde krachtdistributie. Al deze factoren tezamen minimaliseren vervorming, transverse chromatische aberratie en lens coma flare.

Mede dankzij het optisch ontwerp levert dit objectief een uitstekende beeldkwaliteit, van het centrum tot aan de hoeken.

Constante lichtsterkte over het gehele zoombereik
Met een constante lichtsterkte van F4 ov­er het gehele zoombereik , is dit objectief een F-stop helderder dan conventionele objectieven in deze klasse.

Fotografen kunnen vanaf nu een hogere sluitersnelheid gebruiken, waardoor rondvliegende bladblaadjes zeer scherp kunnen worden vastgelegd. Het constante diafragma zorgt tijdens het in- en uitzoomen voor een exceptioneel gebruiksgemak.

Snelle scherpstelling
Dankzij de nieuwste Hyper Sonic Motor (HSM) levert 1.3 keer meer torsie vergeleken met haar voorgangers. Zelfs op lage snelheden bent u verzekerd van zeer stabiele prestaties.

Stof- en spatwaterbestendige constructie
Ter preventie van stof en waterdruppels is de lensvatting voorzien van een rubberen afdichtring. Het voor- en achterste lenselement hebben een olie- en waterafstotende coating; dit komt voornamelijk van pas tijdens motregen of situaties met opspattend water.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties