Actie
€ 269,00incl. BTW (21.00%)

Sigma MC 11 Mount Converter Canon

Merk: Sigma

De MOUNT CONVERTER MC-11 maakt het mogelijk om objectieven met SIGMA's SA mount en Canon EOS mount te gebruiken op een Sony E-Mount camera body. 

Tot op heden zijn er diverse systemen geintroduceerd waarbij objectieven van één camerasysteem passend worden gemaakt op een ander camerasysteem. Camera's worden echter steeds complexer, waarmee de uitdaging er vooral in ligt om zowel technisch als softwarematig een uitstekende match te maken tussen beide systemen. Om een converter systeem te maken dat verwisselbare objectieven passend maakt op mirrorless systemen is nog een grotere uitdaging. Immers, de markt vraagt om een converter die niet alleen het objectief keurig op één lijn legt met de registerafstand van de camera, maar volledige functionaliteit biedt. 

Standaard DSLR objectieven zijn in de regel groter en zwaarder dan objectieven die speciaal zijn ontworpen voor mirrorless systemen. Hierdoor werkt deze combinatie niet altijd optimaal. Om dit toch het maximale uit de objectieven te halen ontwikkelde SIGMA de MOUNT CONVERTER MC-11, die is voorzien van een eigen lensaansturing en volledig is aangepast om optimaal en soepel te kunnen autofocussen. Omdat Sony E-mount camera's body's geen mechanische integratie vereisen voor het aanpassen van het diafragma, zijn naast Canon EOS objectieven ook SIGMA SA mount objectieven volledig compatibel met het automatische belichtingsysteem van Sony E-mount camera body's. 

Dit maakt de MOUNT CONVERTER MC-11 de ideale keuze voor zowel professionele- als amateurfotografen, die graag met verschillende systemen werken. 

 

Kenmerken

1. Flexibel gebruik van het meest waardevolle bezit van een fotograaf: de objectieven. Zowel Canon EOS mount als SIGMA SA mount zijn geschikt voor gebruik met Sony E-mount body's, kijk voor het overzicht naar de compatibility chart. 

2. Maar liefst 19 verwisselbare objectieven beschikbaar voor Sony E-mount camera body's. De MOUNT CONVERTER MC-11 geeft direct toegang tot 19 objectieven uit de SIGMA Global Vision lijn. Door de compatibiliteit met de auto image area setting functionaliteit kunnen ook SIGMA's DC objectieven, gemaakt voor APS-C camera's worden gebruikt op Sony E-mount camera's, zonder speciale aanpassingen.

3. Snelle, soepele autofocus. Als de MOUNT CONVERTER MC-11 wordt gebruikt in combinatie met een body die compatible is met Fast Hybrid AF, is een razendsnelle en soepele autofocus gegarandeerd. In combinatie met andere camera body's zorgt AF contrast detectie voor zeer nauwkeurige autofocus.*

4. Eenvoudig in gebruik. Een LED display op te MOUNT CONVERTER MC-11 toont of deze compatible is met de body of niet en of er eventueel een update uitgevoerd moet worden om deze correct te laten werken met de body.

5. Alle benodigde data is verwerkt. De MOUNT CONVERTER MC-11 bevat alle informatie om SIGMA objectieven correct te laten werken. Een speciaal controle programma zorgt voor optimalisatie van de AF motor, diafragma instelling en andere functies. De firmware van de MOUNT CONVERTER MC-11 kan worden bijgewerkt met het (optionele) SIGMA USB DOCK. 

6. Compatible met optische beeldstabilisatie van zowel objectief als body. De MOUNT CONVERTER MC-11 heeft een superieure correctie van cameratrillingen en ander oorzaken van instabiliteit. 

7. Compatible met EXIF data

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties