Actie
€ 719,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sigma 17mm F4 DG DN SE

Merk: Sigma

De SIGMA 17mm F4 DG DN | Contemporary is uiterst compact, licht en levert verbluffende ultra- groothoek prestaties. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën is de 17mm F4 DG DN | Contemporary zonder compromissen ontwikkeld, ondanks het uitdagende ontwerp. De ultra-groothoek zorgt voor indrukwekkende landschapsfoto's met een uniek perspectief, en dankzij de korte minimale scherpstelafstand van 12 cm, kan dit objectief ook worden gebruikt voor close-up fotografie.

Het optisch ontwerp is exclusief ontwikkeld voor systeemcamera's, waardoor flares en ghosting tot een minimum worden gereduceerd, wat resulteert in uitstekende beeldweergave. De volledig metalen lensbehuizing benadrukt SIGMA's vakmanschap en aandacht voor detail.

De 17mm F4 DG DN | Contemporary is speciaal ontworpen voor systeemcamera's en is voorzien van twee SLD- en drie asferische lenselementen. De asferische lenselementen zijn zowel aan de voor- als de achterzijde van het ontwerp geplaatst; hierdoor is het objectief niet alleen uiterst compact, maar zorgt er ook voor dat aberraties worden gecorrigeerd. De 17mm F4 DG DN | Contemporary heeft een filtermaat van φ 55mm (kleiner dan vergelijkbare objectieven met vergelijkbare brandpuntsafstanden), hierdoor kunnen filters eenvoudig worden uitgewisseld tussen ander objectieven uit de I-series.

Één van de hoogtepunten van de 17mm F4 DG DN Contemporary is de indrukwekkende minimale scherpstelafstand van 12cm. Hiermee leg je eenvoudig gedetailleerde macro-achtige close-ups vast, met een weidse achtergrond. Daarnaast is dit objectief uitermate geschikt voor selfies en vlogs, waar onderwerpen op een armlengte afstand getoond moeten worden. De stille stappenmotor zorgt voor snelle en nauwkeurige autofocusprestaties, zowel voor foto als video.

De SIGMA I-series bestaat uit fullframe objectieven, die fotografen met systeemcamera's een nieuw en beter alternatief bieden, zowel bij de ervaring van het fotograferen met het objectief als bij de indrukwekkende resultaten. Een van de grootste voordelen van systeemcamera's is de kleinere vormfactor. Deze nieuwe 17mm past perfect bij deze compactere systemen zonder in te leveren op de prestatie. Deze combinatie van uitmuntende optische kwaliteit en uitzonderlijke draagbaarheid, niet eerder vertoond bij DSLR- systemen, biedt nieuwe mogelijkheden voor de huidige en toekomstige generaties fotografen.

Tegelijkertijd zijn wij bij SIGMA ons ervan bewust dat mensen bij de keuze voor een camera of objectief meer zoeken dan alleen iets om foto's mee te maken. Sinds de oprichting in 1961 bouwt SIGMA aan topkwaliteit op het gebied van ontwikkeling en procestechnologie. Deze kwaliteit is extra verfijnd met de introductie van de SIGMA Global Vision in 2012. Met deze achtergrond heeft SIGMA zorgvuldig aandacht geschonken aan hoe fotografen hun objectieven gebruiken, waaronder optisch ontwerp, geavanceerde functionaliteit, kwaliteit en de ervaring van het oppakken en gebruiken van het objectief. Uit al deze overwegingen is de I-serie ontstaan.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering