Actie
€ 999,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sigma 50mm F1.4 DG DN SE

Merk: Sigma

Bij het ontwerp van de nieuwe 50mm F1.4 DG DN | Art had SIGMA heel nadrukkelijk het concept van
de originele SIGMA 50mm F1.4 DG HSM | Art in het achterhoofd. Met deze lens, die in 2014 het eerste levenslicht zag, vestigde SIGMA de reputatie van de veelgeprezen F1.4 Art-serie. De opvolger van die 50mm is voorzien van de nieuwste technologieën en materialen. Dit heeft geresulteerd in een zeer compacte, veelzijdige en lichte lens die niet alleen moeiteloos hand in hand gaat met de snelle AF van de huidige systeemcamera’s maar ook de hoogst denkbare optische prestaties biedt. Zo is SIGMA er, los van de helderheid van het grote F1.4-diafragma en het mooie bokeh-effect, wederom in geslaagd diverse aberraties te onderdrukken met als resultaat een uiterst gebalanceerde beeldkwaliteit. Deze lens is dan ook ontworpen met slechts één doel: fotografen te helpen hun allerbeste werk te maken!

De lens is gebaseerd op de nieuwste optische ontwerptechnologie en bevat 14 elementen in 11 groepen,
met 3 asferische lenzen en 1 SLD-glaselement. De lens onderdrukt effectief verschillende aberraties, zoals astigmatisme en zogenoemde field curvature, die niet in de camera kunnen worden gecorrigeerd. En afgezien van de fraaie, heldere beeldkwaliteit zonder enige kleurvervaging staat deze lens garant voor een werkelijk prachtige bokeh.

De SIGMA 50mm F1.4 DG DN | Art is de eerste in de Art-lijn die beschikt over de door SIGMA nieuw ontwikkelde “HLA” lineaire motor (High-response Linear Actuator). Dankzij deze HLA zijn de autofocusprestaties ongekend snel, nauwkeurig en stil. Dankzij het gebruik van een enkele dubbelzijdige asferische lens als focuselement stelt de lens bovendien snel en stil scherp én beschikt hij over zeer hoge volgprestaties. Met een maximaal diafragma van F1.4 en een hoogwaardig AF-systeem kan de lens in zeer verschillende én lastige situaties worden ingezet. Denk aan fotograferen op locaties met weinig licht en snel bewegende onderwerpen. Ook voor snapshots en video-opnamen is de SIGMA 50mm F1.4 DG DN | Art uitermate geschikt.

De lens is onder andere uitgerust met een focusmodusschakelaar, een diafragmaring- vergrendelingsschakelaar en een AFL-knop om een functie van de camera toe te wijzen aan de lens. Deze functies zijn ontworpen voor intuïtieve bediening tijdens het fotograferen. Verder is de lens uitgerust met een stof- en spatbestendige structuur en het voorste element van de lens is voorzien van een water- en olieafstotende coating. En, niet te vergeten, is de lens volledig vervaardigd in onze fabriek in Aizu, Japan: 100% Made in Japan.

Lees meer..
Lees minder
Type:Vast brandpunt
Brandpuntsafstand:50mm
Diafragmabereik:F/1.4 - F/16
Vatting:Sony E-mount
Serie:Art, DN Digital Native
Beeldcirkel:Fullframe
Lenselementen:14
Lensgroepen:11
Vergrotingsfactor:1:6.8
Beeldhoek in º:46.8
Automatische scherpstelling:Ja
Manuele scherpstelling:Ja
Minimale scherpstelafstand:45cm
Scherpstel motoren:Lineair
Scherpstelling intern:Ja
Diafragmaring:Ja
Diafragmabladen:11
Weersbestendig:Ja
Stabilisatie:Nee
Zonnekap ingebouwd:Nee
Statiefgondel:Nee
Gewicht:670g
Meegeleverd:as, Zonnekap (LH782-02), Cover Lens Cap (LCF-72mm III), Mountdop (LCR II)
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties