Actie
€ 799,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sigma 50mm F2 DG DN SE

Merk: Sigma

SIGMA's nieuwe 50mm F2 DG DN Contemporary beschikt over alle eigenschappen die centraal staan binnen de I series: compact en hoogwaardige optische prestaties, voor alledaags gebruik. Dit objectief is speciaal ontworpen voor systeemcamera's en is voorzien van één SLD-lenselement en drie asferische lenselementen. Deze elementen zorgen ervoor dat diverse vormen van aberraties uitstekend worden gecorrigeerd, wat resulteert in zeer scherpe hoge-resolutie beelden.

Bij het ontwerp van dit objectief heeft SIGMA zorgvuldig rekening gehouden met de zachtheid van het bokeh op F2. Het optisch ontwerp zorgt voor een vloeiende overgang van onscherpe naar scherpe gebieden en minimaliseert bovendien flare en ghosting. De stille stappenmotor zorgt voor snelle en nauwkeurige autofocusprestaties, zowel voor foto als video.

De SIGMA I-series bestaat uit full frame objectieven, die fotografen met systeemcamera's een nieuw en beter alternatief bieden, zowel bij de ervaring van het fotograferen met het objectief als bij de indrukwekkende resultaten.

Een van de grootste voordelen van systeemcamera's is de kleinere vormfactor. Deze nieuwe 50mm past perfect bij deze compactere systemen zonder in te leveren op de prestatie. Deze combinatie van uitmuntende optische kwaliteit en uitzonderlijke draagbaarheid, niet eerder vertoond bij DSLR- systemen, biedt nieuwe mogelijkheden voor de huidige en toekomstige generaties fotografen.

Sinds de oprichting in 1961 bouwt SIGMA aan topkwaliteit op het gebied van ontwikkeling en procestechnologie. Deze kwaliteit is extra verfijnd met de introductie van de SIGMA Global Vision in 2012. Met deze achtergrond heeft SIGMA zorgvuldig aandacht geschonken aan hoe fotografen hun objectieven gebruiken, waaronder optisch ontwerp, geavanceerde functionaliteit, kwaliteit en de ervaring van het oppakken en gebruiken van het objectief. Uit al deze overwegingen is de I-serie ontstaan.

Alle objectieven uit de I-serie hebben een volledig metalen constructie. De precisiegeslepen aluminium onderdelen geven de body van het objectief niet alleen een strakke en stijlvolle finish, maar zorgen ook voor een uitstekende duurzaamheid. Metaal wordt ook gebruikt in de interne structuren die met de bedieningsring mee schuiven voor een extra robuust ontwerp. Deze hoge-precisie onderdelen, vervaardigd met de geavanceerde metaalbewerkingstechnologie van SIGMA, worden ook gebruikt in SIGMA's cine-objectieven.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering