Actie
€ 849,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sony 10-20mm F/4 G PZ

Merk: Sony

Met een lengte van slechts 55mm en een gewicht van 178gram (2-1/4 inch, 6,3 oz.) is dit de kleinste en lichtste F4-ultragroothoekpowerzoomlens. De lengte van de lens verandert niet tijdens het zoomen of scherpstellen, zodat u een stabiel zwaartepunt hebt, wat ideaal is voor het vloggen en opnemen op een gimbal. Buitengewone mobiliteit voor gebruik in vele situaties.

Deze lens heeft een brandpuntsafstand van 10 mm (bij full-frame van 35 mm: 15 mm) aan de groothoekkant van het zoombereik en zorgt voor zeer brede beeldhoeken die uitgestrekte scènes makkelijk vastleggen of meer details laten zien in kleine ruimten. Deze veelzijdige lens neemt ook dynamische beelden op met unieke perspectieven om de afstand of snelheid in video's te benadrukken.

Drie asferische elementen onderdrukken veldkromming en astigmatisme terwijl een asferisch ED-element (extra lage verstrooiing) chromatische aberratie beperkt voor een hoge resolutie in het hele zoombereik van 10 mm tot 20 mm (35 mm full-frame: 15 tot 30 mm). De natuurlijke G Lens bokeh van deze lens levert indrukwekkende expressies met de minimale AF-afstand van 0,2 m en minimale MF-afstand van 0,13 ~ 0,17 m.

Een nieuw elektronisch powerzoomsysteem waarmee u zoomt door aan de zoomring te draaien, zodat uw visie waarheidsgetrouw wordt vastgelegd. U beschikt ook over een zoomhendel waarmee u gemakkelijk langzaam kunt zoomen met een constante snelheid, wat handmatig moeilijk is. De zoom kan ook op afstand worden bediend met de optionele GP-VPT2BT-handgreep, RMT-P1BT-afstandsbediening of de Imaging Edge Mobile-app.

De geavanceerde lenstechnologie vermindert focus breathing, wijzigingen in de scherpstelling en asverschuivingen tijdens het zoomen, zodat u altijd vloeiende en hoogwaardige video's vastlegt. Ongewenste, afleidende beeldhoek- en kadreringwijzigingen worden geminimaliseerd zodat de kijker volledig op kan gaan in de beelden.

De twee lineaire motoren zorgen voor een snelle AF met lage vibratie die onderwerpen vloeiend volgt tijdens opnamen met een hoge framesnelheid en snel bewegende onderwerpen betrouwbaar volgt bij het supersnel continu fotograferen. Scherpstelling is met name belangrijk bij het filmen in 4K of 8K, vooral tijdens het zoomen. Deze lens stelt snel scherp en volgt moeilijke onderwerpen moeiteloos.

Lees meer..
Lees minder
Type:Zoom
Brandpuntsafstand:10-20mm
Diafragmabereik:F/4.0-F/22
Vatting:Sony E-mount
Serie:Sony G
Beeldcirkel:Cropsensor APS-C
Lenselementen:11
Lensgroepen:8
Vergrotingsfactor:0,18x
Beeldhoek in º:109º-70º
Filtermaat:ø62mm
Automatische scherpstelling:Ja
Manuele scherpstelling:Ja
Minimale scherpstelafstand:0,13m
Scherpstel motoren:Lineair
Scherpstelling intern:Ja
Parfocaal:Ja
Diafragmaring:Nee
Diafragmabladen:7
Focuslimiter:Nee
Weersbestendig:Ja
Stabilisatie:Nee
Zonnekap ingebouwd:Nee
Statiefgondel:Nee
Gewicht:178gram
Diameter x Lengte:ø69,8x55mm
Meegeleverd:Zonnekap, lensdoppen, tas, handleiding.
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties