Actie
€ 549,00incl. BTW (21.00%)

Sony 11mm F1.8

Merk: Sony

Hypermoderne optische prestaties zorgen voor een hoge resolutie tot aan de beeldranden. De optimale plaatsing van drie asferische elementen corrigeert veldkrommingen doeltreffend, voor een prachtige resolutie over het hele beeld, zelfs bij een maximaal diafragma. Drie ED-glaselementen (extra lage verstrooiing) onderdrukken chromatische aberratie en kleurranden krachtig voor een uitmuntende beeldkwaliteit.

Het compacte formaat van de lichte lens is perfect afgestemd op APS-C-camerabehuizingen. De verbluffende mobiliteit en bedieningsgemak zijn ideaal voor langere opnamesessies uit de hand of met een handgreep. De innovatieve combinatie van sferische en asferische elementen levert verbluffende optische prestaties in een lens van slechts 66x57,5mm (2-5/8 x 2-3/8 inch) en 181g (6,4 oz.).

Met de twee lineaire motoren is deze lens razendsnel. Hij beschikt over een nauwkeurige AF en tracking voor zowel foto's als films. Met de autofocus en tracking kan de volledige snelheid van de behuizing worden benut, zodat zelfs snel of grillig bewegende onderwerpen stil en betrouwbaar kunnen worden vastgelegd.

Met een beeldhoek van 11mm en een groot diafragma van F1.8 is het een fluitje van een cent om dynamische onderwerpen vast te leggen tegen uitgestrekte achtergronden met een prachtige bokeh. Het geavanceerde optische ontwerp beperkt focus breathing en vermindert ongewenste beeldhoekverschuivingen in films. Met deze unieke, ultrabrede lens kunnen de voorste filters bovendien worden gebruikt voor nog meer flexibiliteit in talloze opnamesituaties. 

Hij is dan wel klein, maar deze lens biedt geweldige bediening en betrouwbaarheid. Handmatige scherpstelling met lineaire respons biedt razendsnelle handmatige scherpstelling en de knop voor scherpstelvergrendeling en de scherpstelmodus zorgen voor extra veelzijdigheid. Bovendien is hij stof- en vochtbestendig, voor nog meer betrouwbaarheid, ook op uitdagende buitenlocaties.

Lees meer..
Lees minder
Type:Vast Brandpunt
Brandpuntsafstand:11mm
Diafragmabereik:F1.8-F/16
Vatting:Sony E-mount
Beeldcirkel:Cropsensor APS-C
Lenselementen:12
Lensgroepen:11
Vergrotingsfactor:0,2x
Beeldhoek in º:104º
Filtermaat:55mm
Automatische scherpstelling:Ja
Manuele scherpstelling:Ja
Minimale scherpstelafstand:0,12m
Scherpstel motoren:Lineair
Scherpstelling intern:Ja
Parfocaal:N.v.t.
Diafragmaring:Nee
Diafragmabladen:7
Focuslimiter:Nee
Weersbestendig:Ja
Stabilisatie:Nee
Zonnekap ingebouwd:Nee
Statiefgondel:Nee
Gewicht:181g
Diameter x Lengte:ø66 x 57,5mm
Meegeleverd:Zonnekap, lensdoppen, handleiding.
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties