Actie
€ 1.999,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sony 70-200mm F4.0 G OSS II

Merk: Sony

De FE 70-200mm F4 Macro G OSS II is een compacte, lichtgewicht telezoomlens die in een groot aantal situaties kan worden gebruikt. Deze lens bevat niet alleen supersnelle en krachtige AF, wat uniek is aan Sony's G-lenzen, maar dit is 's werelds eerste zoomlens die halve macromogelijkheden biedt over het gehele zoombereik. Bovendien zijn, met een teleconverter (afzonderlijk verkrijgbaar), supertelefoto-opnamen tot 400mm (op full-frame) en levensgrote macro-opnamen met een vergroting van 1:1 over het gehele zoombereik mogelijk.

Met een totale lengte van 149mm en een gewicht van ongeveer 794g (exclusief statiefbevestiging), kan de FE 70-200mm F4 Macro G OSS II zoomlens worden gebruikt voor het vastleggen van een breed scala onderwerpen, zoals sportscènes, landschappen, wilde vogels en zelfs macrofotografie.

De lens maakt half-macro-opnamen mogelijk, met een maximale vergroting van 0,5x over het gehele zoombereik van 70mm tot 200mm. De geavanceerde asferische lenzen dragen bij aan mooie en gelijkmatige resolutie en contrast van hoek tot hoek. Bovendien onderdrukt ED-glas (Extra-low Dispersion) chromatische aberratie.

Bovendien ondersteunt deze lens een hoogwaardige teleconverter (afzonderlijk verkrijgbaar). Met een supertelefoto van maximaal 400 mm (full-frame), kunnen onderwerpen op afstand in een groter formaat vastgelegd worden. Wanneer de 2.0x teleconverter (SEL20TC) wordt gebruikt, is het mogelijk om macro-opnamen te maken tot 1:1 over het gehele zoombereik.

Sony's unieke XD (extreem dynamische) lineaire motor verhoogt de AF snelheid van de lens met wel 20%. Vergeleken met het vorige model zijn de trackingprestaties voor bewegende objecten ook flink verbeterd. Dit zorgt voor continue tracking met hoge nauwkeurigheid op het onderwerp. Daarnaast zijn de prestaties voor het volgen van de focus tijdens het zoomen ook aanzienlijk verbeterd. In combinatie met de Alpha 1 is het dus mogelijk om snelle bursts te maken met maximaal 30 frames per seconde.

Ook is er een nieuwe MODE3-instelling van SteadyShot toegevoegd aan deze lens, die het algoritme voor het corrigeren van camerabewegingen optimaliseert, waardoor de stabiliteit van de compositie wordt benadrukt bij het fotograferen van bewegende onderwerpen. Door deze zoomlens te combineren met een compatibele camerabody, worden cameratrillingen effectiever gecompenseerd en kunnen films stabieler worden opgenomen.

De FE 70-200mm F4 Macro G OSS II lens beschikt over een intuïtieve bediening om fotografen en videografen te ondersteunen. Naast een focus range limiter, schakelaar die direct overschakelt van AF naar MF (handmatige scherpstelling), zorgt de meegeleverde afneembare statiefbevestiging voor een gevoel van stabiliteit tijdens supertelefoto- en macro-opnamen.

Bovendien is het voorste lenselement voorzien van een fluorcoating, waardoor vingerafdrukken, stof, olie en andere verontreinigingen gemakkelijk van het lensoppervlak kunnen worden verwijderd. Het stof- en vochtbestendige ontwerp biedt extra betrouwbaarheid voor gebruik buitenshuis in uitdagende omstandigheden en vergroot de vrijheid van fotograferen.

  • Deze lens is te gebruiken met alle Alpha E-mount camera's.
  • Veraf, macro-fotografie en het gebruik van een teleconverter
  • Snelle autofocus en uitstekende video-opnameprestaties
  • Intuïtieve bediening en hoge betrouwbaarheid voor gebruik bij verschillende weersomstandigheden
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering