Actie
€ 1.749,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sony 12-24mm F4 G

Merk: Sony

In de periode van 5 mei 2021 t/m 31 juli 2021 kunt u aanspraak maken op een cashback regeling t.w.v. €100 wanneer u één van de deelnemende Sony camera's of objectieven aanschaft. 

Voor meer informatie en het indienen van de cashback volgt u deze link: sony.nl/promo/camera

De nieuwe compacte FE 12–24 mm F4 G ultragroothoekzoomlens produceert beelden met een uitzonderlijke kwaliteit en weegt slechts 566 g. Deze full-frame lensvoor het E-mount camerasysteem heeft de breedste beeldhoek van Sony tot nu toe. Hij biedt een dynamisch perspectief voor landschap-, architectuur- en interieurfotografie en is geschikt voor zowel foto's als films.

Het innovatieve en optische design omvat vier asferische elementen die van hoek tot hoek zorgen voor goede scherpte en een hoge resolutie. Daarnaast zijn er drie ED-glaselementen en een Super ED-glaselement in het design verwerkt en wordt er gebruik gemaakt van Nano AR-coating. Al deze factoren zorgen ervoor dat de chromatische abbortatie maximaal wordt beperkt in het gehele beeld.

De nieuwe SEL1224G bevat een DDSSM (Direct Drive Super Sonic wave Motor) voor snelle, stille en nauwkeurige AF. Daarnaast zorgt de DDSSM voor een instelbare scherpstelvergrendeling en scherpstelmodusschakelaar. Net zoals de meeste lenzen is deze lens ook stof- en vochtbestendig.

| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering