Actie
€ 1.399,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sony 16-35mm F4 G

Merk: Sony

Sony Inruil Promotie
NU € 100 INRUILKORTING met couponcode TRADE100! Deze promotie is geldig t/m 31 maart 2024 bij inruil van een objectief of camera met verwisselbare lensvatting.

De 16-35mm f/4.0 FE PZ lens biedt een combinatie van resolutie en prachtige bokeh in een compacte design. Het optisch ontwerp bestaat uit twee AA (Advanced Aspherical) elementen, een standaard asferisch element, een Super ED (Extra-low Dispersion), een ED glazen element en een ED asferisch element. Chromatische en sferische aberratie worden gelijktijdig gecontroleerd om uitstekende optische prestaties te leveren over het hele beeld. Het gebruik van AA-elementen in een optisch design staat tevens garant voor uitstekende close-up prestaties binnen het volledige zoombereik. Bovendien biedt de coating effectieve onderdrukking van flare en ghosting voor heldere beelden. Het circulaire diafragma en de zorgvuldig ontworpen sferische aberratie bieden een prachtige full-frame bokeh. De nieuwste lenstechnologie vermindert focusademhaling evenals focus- en axiale verschuiving tijdens het zoomen. Ook de focus-, zoom- en diafragmawerking verlopen geruisloos, waardoor storende ruis en trillingen tijdens video-opnames aanzienlijk worden verminderd.

Met een nieuw ontworpen Power Zoom systeem met XD lineaire motor biedt deze lensprecieze controle. Een zoomhendel met variabele zoomsnelheid maakt het gemakkelijk om aan supertrage constante snelheid te werken. Power Zoom minimaliseert de cameratrillingen die bij het gebruik van een zoomring kunnen optreden. In combinatie met een compatibele camerabehuizing kan de zoomringrichting aan de opnameomstandigheden worden aangepast.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties