Actie
€ 1.799,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sony 200-600mm 5.6-6.3 G OSS

Merk: Sony

De FE 200-600mm f/5.6-6.3 G OSS-lens van Sony is de lens met het grootste zoombereik voor het E-mount lensvattingssysteem. Met deze lens richt Sony zich op amateur en professionele natuur en sportfotografen die op zoek zijn naar een beetje extra bereik met hun volledige -frame camera met E-vatting. Net als ander lenzen binnen de G-lijn kenmerkt de FE 200-600 zich door een hoge resolutie en scherpte over het hele zoombereik. Door gebruik te maken van 5 ED (Extra-low Dispersion) glaselementen en een asferisch element is chromatische aberratie tot een minimum beperkt. Gecoat met de originele Nano AR-coating van Sony om ongewenste reflecties of ghosting in afbeeldingen te onderdrukken

De lens is uitgerust met met Sony's DDSSM (Direct Drive SSM) scherpstelsysteem, dat de kracht en precisie heeft die nodig is om het lensmechanisme aan te drijven voor opmerkelijk snelle en nauwkeurige scherpstelling.

Deze lens beschikt over tal van andere instellingen en bedieningselementen om de bediening soepel en intuïtief te maken voor verschillende opnamestijlen. Uitgerust met drie aanpasbare focus-hold knoppen plus een Focus Range Limiter, een AF / MF-schakelaar en een verwijderbare en roteerbare statiefbevestiging. Bovendien heeft het een stof- en weerbestendige constructie en voorzien van fluorcoating op het frontelement om vuil en vingerafdrukken te weerstaan.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties