Actie
€ 1.095,00incl. BTW (21.00%)

Sony 20mm F1.8 G

Merk: Sony

Sony Landscape Lens Promotie!
NU € 100 KASSAKORTING met kortingscode SONYLANDSCAPE100! Deze promotie is geldig t/m 31 juli 2024.

Deze ultragroothoek 20 mm F1.8 prime-lens is deskundig ontworpen voor hoogwaardige prestaties bij alle diafragma-instellingen. Dankzij het gebruik van geavanceerde optische technologieën van Sony is deze lens geschikt voor zelfs de meest veeleisende fotografen.  

De 20 mm f / 1.8 G belooft uitstekende prestaties in een compacte, weersbestendige verpakking. Optisch bestaat de lens uit 14 elementen in 12 groepen, waaronder twee geavanceerde asferische elementen en drie extra-low dispersion (ED) -elementen om aberratie aan te pakken en een helder beeld over het hele beeld te leveren.

De twee XD (extreme dynamic) lineaire motoren zorgen voor een snelle, nauwkeurige en stille autofocus bij het maken van zowel foto's als video's. De prestaties in close-up zijn uitstekend met een minimale scherpstelafstand van 19 cm.

Het ontwerp van de FE 20mm F1.8 G is stof- en vochtbestendig en heeft een fluorcoating op het voorste element. Dit garandeert betrouwbaarheid onder allerlei omstandigheden. De lens is uitgerust met een aanpasbare focus hold-knop en een diafragmaring met aan-/uitschakelaar. Filtermaat van tevens compatibel met diverse 67mm-filters voor extra creatieve mogelijkheden.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties