Actie
€ 1.699,00incl. BTW (21.00%)

Sony 50mm F/1.4 GM

Merk: Sony

Maak kennis met de Sony 50mm F/1.4 G-Master full-frame lens: een nieuwe G Master standaard prime-lens met een constant diafragma van F1.4. Hoogwaardige beeldkwaliteit en ideaal bedieningsgemak, vooral voor full-frame fotografie en het maken van video's. Het geavanceerde optische ontwerp heeft één ED-elementen (extra lage verstrooiing asferisch), twee XA-elementen (extreem asferisch) en één asferisch element, die deze cameralens van Sony een hoogwaardige resolutie geven. Prachtige achtergrondvervaging (bokeh) dankzij het ronde diafragma met 11 bladen. Twee XD (extreem dynamisch) lineaire motoren met complexe constructie voor sneller en nauwkeuriger scherpstellen, zowel bij het maken van foto's als video's. De Sony 50mm F/1.4 G-Master is een indrukwekkende lens met E-bevestiging van Sony met een vloeiende, snelle en constante autofocus voor video-opnamen. Minimale focus breathing voor een verfijnde beeldkwaliteit.

Ongelofelijk scherp
Één ED-element (extra lage verstrooiing asferisch), twee XA-elementen (extreem asferisch) en één asferisch element zorgen voor een uitstekende resolutie. Een geweldige lens met E-bevestiging van Sony voor foto's, video's en het maken van content.

Prachtig vloeiende achtergronden
Een rond diafragma met 11 bladen op deze 50 mm-lens van Sony geeft je opnamen een schitterende achtergrond-bokeh met vervagingseffecten en een constant F1.4-diafragma.

Snelle en nauwkeurige autofocus
Twee XD (extreem dynamische) lineaire motoren met complexe constructie kunnen sneller en nauwkeuriger scherpstellen tijdens het maken van foto's en video's. Je mist geen enkel moment met deze standaard prime-lens.

Professionele ergonomie
Een stof- en vochtbestendig ontwerp met veelvoudige functies maakt deze Sony GM-lens gebruiksvriendelijk in de meest uitdagende omstandigheden, zowel binnen als buiten. Compatibel met de focus breathing-functie.

Lees meer..
Lees minder
Type:Vast brandpunt normaal objectief
Brandpuntsafstand:50mm
Diafragmabereik:F/1.4 - F/16
Vatting:Sony E-vatting
Serie:Sony G-Master
Beeldcirkel:Fullframe
Lenselementen:14
Lensgroepen:11
Beeldhoek in º:47º
Filtermaat:ø67mm
Automatische scherpstelling:Ja
Manuele scherpstelling:Ja
Scherpstel motoren:Lineair
Scherpstelling intern:Ja
Diafragmaring:Ja, incl locking
Diafragmabladen:11
Focuslimiter:Nee
Weersbestendig:Ja
Stabilisatie:Nee
Zonnekap ingebouwd:Nee
Statiefgondel:Nee
Gewicht:516 gram
Diameter x Lengte:ø80.6 x 96mm
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering