Actie
€ 1.549,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sony 50mm F1.4 Zeiss

Merk: Sony

 

Adembenemende resolutie en contrast

Een verfijnd Gauss-dubbelontwerp bevat twee asferische elementen, waaronder één precisie AA-element (geavanceerd asferisch), en werkt met een ED-glaselement (extra lage verstrooiing) om veldkromming en vervorming te onderdrukken. Daarnaast biedt het ontwerp bij iedere scherpstelafstand uitstekende beeldresolutie en contrast met de grootste diafragmaopening.

F1.4 voor veelzijdigheid en beeldschone bokeh

Het maximale diafragma van F1.4 kan beelden met zeer oppervlakkige scherptediepte en vloeiende, prachtige bokeh vastleggen. Dankzij een helder maximaal diafragma als dit kunt u ook met snelle sluitertijden fotograferen bij weinig licht. Natuurlijk kunt u ook een kleiner diafragma gebruiken om indien nodig meer scherptediepte te creëren.

11 bladen voor natuurlijke bokeh-highlights

De ronde diafragma's van Sony hebben normaal gesproken 9 bladen, maar deze lens bevat 11 bladen, waardoor de bokeh-kwaliteit verbluffend wordt, met prachtige vloeiende effecten. Natuurlijke highlights in onscherpe gebieden verhogen de algemene sfeer en bieden een licht gevoel van diepte.

Prachtige kleuren en adembenemend contrast

ZEISS®-lenzen staan bekend om hun uitstekende kleurreproductie en prachtig contrast. De ZEISS® T*-coating speelt daarbij een belangrijke rol, aangezien deze op effectieve wijze de reflecties onderdrukt die de algehele beeldkwaliteit doen afnemen. De schittering en spiegeling nemen af en er ontstaan mooiere kleuren en een beter contrast voor afbeeldingen met een diep, driedimensionaal gevoel.

Scherpstelling die hoge resolutie ondersteunt

De scherpstelaandrijving wordt aangestuurd door een Ring Drive SSM-systeem (Super Sonic wave Motor) dat in staat is om de zware scherpstellingsgroep die is vereist voor lenzen met een groot diafragma snel en precies te positioneren. Snelle, precieze scherpstelling is essentieel om het volledige potentieel van camera's met hoge resolutie optimaal te benutten, of u nu foto's of video's maakt.

Eenvoudige bediening met uw vingertoppen

Met de fysieke diafragmaring kunt u intuïtief uw diafragma instellen. Met de klikschakelaar van de diafragmaring kunt u de klikstops indien nodig in- of uitschakelen. Filmmakers willen de klikjes waarschijnlijk uitschakelen, terwijl fotografen juist liever voelbare feedback willen. Er is ook een scherpstelmodusschakelaar waarmee u kunt selecteren of u handmatig of automatisch wilt scherpstellen.

Lees meer..
Lees minder
Type:Vast brandpunt normaal
Brandpuntsafstand:50mm
Diafragmabereik:F/1.4 -
Vatting:E vatting
Serie:Sony Zeiss
Beeldcirkel:Fullframe
Automatische scherpstelling:Ja
Manuele scherpstelling:Ja
Scherpstelling intern:Ja
Diafragmaring:Ja
Focuslimiter:Nee
Stabilisatie:Nee
Zonnekap ingebouwd:Nee
Statiefgondel:Nee
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties