Actie
€ 13.999,00incl. BTW (21.00%)

Sony 600mm 4.0 GM OSS

Merk: Sony

De FE 600mm f / 4 GM OSS-lens van Sony combineert een supertelefoto, een helder diafragma en een lichtgewicht ontwerp en is ontworpen voor hun camera's met E-bevestiging en is ideaal voor sport en natuurfotografen. De f / 4 diafragmaopening en het cirkelvormige diafragma met elf bladen bieden een grote scherptediepte voor het isoleren van onderwerpen, en maximaliseren de prestaties voor situaties met weinig licht.

Drie fluorietelementen en een XA (extreem asferisch) element verminderen chromatische aberratie en kleurbloeding, terwijl twee ED (extra-lage dispersie) elementen en een Nano AR-lenscoating de prestaties en de beeldkwaliteit verder verbeteren door flare, ghosting en sferische aberaties te verminderen fotograferen onder zware omstandigheden. Het frontelement wordt verder beschermd door een fluorcoating die helpt voorkomen dat vuil en vingerafdrukken vast komen te zitten, terwijl het gemakkelijker schoon te vegen is als ze aan het lensoppervlak worden bevestigd.

Met een gewicht van ongeveer 3040 gram heeft dit objectief een uitgebalanceerd ontwerp om de best mogelijke opname-ervaring te garanderen. Het opmerkelijk lichte gewicht van de lens wordt bereikt door een innovatief optisch ontwerp dat drie fluorietelementen en een verminderd aantal elementen aan de voorkant bevat. Tevens is er gebruik gemaakt van duurzame componenten van magnesiumlegering

 

Om optimaal te profiteren van de snel evoluerende opnames en scherpstellingssnelheden van de nieuwste Sony-camera's, beschikt de FE 600 mm F4 GM-lens over twee snelle XD (extreem dynamische) lineaire motoren. Het dubbele motorsysteem versnelt de lensaandrijving voor scherpstelling, zodat plotselinge bewegingen snel kunnen worden vastgelegd. De motoren worden ondersteund door speciaal ontwikkelde bewegingsalgoritmen om vertraging en instabiliteit te minimaliseren en het geluidsniveau te beheersen. Dit resulteert in uitzonderlijk snelle, nauwkeurige en stille autofocusprestaties.

Lees meer..
Lees minder
Type:Vast brandpunt tele
Brandpuntsafstand:600mm
Diafragmabereik:F/4.0 -
Vatting:E vatting
Serie:G-Master
Beeldcirkel:Fullframe
Automatische scherpstelling:Ja
Manuele scherpstelling:Ja
Scherpstel motoren:Lineair
Scherpstelling intern:Ja
Focuslimiter:Ja
Weersbestendig:Ja
Stabilisatie:Ja
Statiefgondel:Ja
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties