Actie
€ 899,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Tamron 17-28mm/2.8 Di III RXD Sony FE

Merk: Tamron

De 17-28 mm f / 2.8 Di III RXD van Tamron een lichtsterk ultra-groothoek zoomobjectief voor Full-Frame Sony E-mount mirrorless camera's.De combinatie van ultra-groothoek brandpuntsafstand, lichtsterk met de vaste 2.8 en een minimale scherpstelafstand van slechts 19 cm, in de ultra groothoekstand, stimuleert expressieve en creatieve fotografie die met name geschikt is voor landschaps-, astrofotografie- en architectuurfotografie.

Het optische ontwerp bevat zowel XLD- als LD-elementen, wat zorgt voor een sterk gecorrigeerd beeld met verminderde chromatische aberraties en kleurfranjes voor een betere helderheid en kleurnauwkeurigheid.

Bij de nieuwe 17-28mm wordt het zoomsysteem aangedreven door de RXD (Rapid eXtra-silent stepping Drive), een stappenmotor die het mogelijk maakt om een snelle, zeer nauwkeurige en uiterst stille aandrijving te leveren, waardoor het objectief uitermate geschikt is voor het maken van zowel vrijwel ruisvrije video- als foto-opnamen.

Bovendien is dit nieuwe zoomobjectief voorzien van een vochtwerende constructie en een hydrofobe fluorine lenscoating die vingerafdrukken en vuil afstoot.

  • E-mount voor Sony lenzen                                             
  • 2.8 over het gehele zoombereik
  • Snelle en stille autofocus-motor                                   
  • Minimale scherpstelafstand van 19 cm.                            
  • RXD stappenmotor, voor een stille autofocus                      
  • Filtermaat 67
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties