Actie
€ 829,00incl. BTW (21.00%)

Tamron 17-50mm F/4 Di III VXD SE

Merk: Tamron

Dit baanbrekende objectief zoomt in van 17 mm ultragroothoek tot 50 mm standaard, 's werelds eerste met een dergelijk dynamisch zoombereik voor full-frame mirrorless camera's. De nieuwe 17-50mm F4 van TAMRON voor Sony mirrorless camera's is een ultragroothoekzoom met een constant diafragma van F4 voor ultragroothoek tot standaard brandpuntsafstanden. Een zoombereik dat ideaal is voor zowel foto's als video-opnamen. Dit objectief levert uitstekende optische prestaties over het hele zoombereik, met hoge scherpte van rand tot rand.

Het objectief heeft ook een VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) lineair scherpstelmechanisme met superieure stille en dynamische prestaties en een supersnelle en zeer nauwkeurige autofocus. Bovendien verandert de fysieke lengte van het objectief niet tijdens het zoomen. Het is het perfecte objectief voor het maken van foto's, maar zeker ook ideaal voor video-opnamen. Dit omdat het eenvoudig te balanceren is, zelfs als het is bevestigd op een gimbal of andere apparatuur.

De uitstekende opnameprestaties op korte afstand bieden een minimale scherpstelafstand van 0,19 m in de groothoekstand en 0,30 m in de telestand. Hierdoor kunnen gebruikers dichter bij het onderwerp komen, om zo unieke foto's te maken in een breed scala aan situaties. De nieuwe 17-50mm F4 zoom is het ideale "walk around" objectief en biedt een grote mate van mobiliteit en gebruiksgemak.

Het maakt het mogelijk om verschillende soorten opnamen te maken, zowel foto's als video, van weidse landschappen tot snapshots, en dat alles zonder van objectief te hoeven wisselen.

  • Zoomlens van ultragroothoek tot standaard brandpuntsafstand bij constant diafragma F4
  • Hoge optische prestaties en beeldkwaliteit over het hele zoombereik
  • Compact voor gemakkelijke gebruik en een interne zoom voor uitstekende balans
  • Snelle en nauwkeurige AF voor foto- en video-opnamen
  • Uitstekende close-up opnameprestaties zorgen voor een grotere veelzijdigheid
  • Extra functies voor meer bedieningsgemak
  • De TAMRON Lens Utility software breidt de mogelijkheden voor het maken van foto's en video's uit.
  • Gebruiksvriendelijke eigenschappen (vochtbestendige constructie en fluorcoating)
  • ø67 mm filtergroef, net als de meeste andere TAMRON objectieven voor mirroless camera's
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties