Actie
€ 1.449,00incl. BTW (21.00%)

Tamron 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD SE

Merk: Tamron

Tamron Voorjaars Promotie
NU € 200 KASSAKORTING met kortingscode TAMRONVOORJAAR200! Deze promotie is geldig t/m 15 juli 2023.

Tamron Nederland kondigt de ontwikkeling aan van de veelzijdige Tamron 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD (Model A067), een nieuw ultra-telezoom objectief voor full-frame Sony E-mount camera’s. De verwachting is dat dit objectief vanaf het najaar 2022 te koop zal zijn.

De Tamron 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD (Model A067) is het eerste objectief in een compleet nieuwe categorie van high-performance ultra-telezoom objectieven voor systeem camera’s. Dit objectief met 8x zoom begint bij een ongeëvenaarde 50mm (wat gezien wordt als dé standaard brandpuntsafstand voor full-frame camera’s) en is even groot als 100-400mm zoom objectieven die momenteel beschikbaar zijn.

De Tamron 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD is met een lengte van slechts 18.3cm en een gewicht van 1.155g zeer compact en licht. Ondanks de lengte en het gewicht biedt het objectief uitstekende beeldkwaliteit bij elke brandpuntsafstand. Ondanks de hoge vergrotingsfactor beschik je met dit ultra-telezoom objectief over hoge beeldkwaliteit over het hele bereik van 50-400mm door de effectieve plaatsing van speciale lenselementen. De Tamron 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD levert uitstekende prestaties onder alle omstandigheden dankzij Tamron’s VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) lineaire scherpstel motor die niet alleen razendsnel reageert, maar ook zeer stil is. Tamron’s eigen VC (Vibration Compensation) beeldstabilisatie zorgt ervoor dat je ook bij 400mm nog goed uit de hand kunt fotograferen.

De Tamron 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD biedt bij close-up fotografie een vergroting tot half ware grote, wat de veelzijdigheid van dit objectief verder vergroot. Fotografen kunnen dankzij deze uitstekende close-up mogelijkheden de wereld van halve macrofotografie ontdekken. De minimale scherpstelafstand bij 50mm is 25cm, vanaf de sensor gemeten. De Tamron 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD heeft een filtermaat van 67mm, net als meeste andere Tamron objectieven voor de Sony E-Mount. Als je meerdere Tamron objectieven gebruikt, heb je dus maar één filterset nodig. Dit vergroot het gebruiksgemak.

Dit nieuwe objectief heeft een aantal ergonomische eigenschappen die voor extra gebruikscomfort zorgen. Zo is er gebruik gemaakt van een nieuw ontwerp met verbeterde grip en beschikt hij over een USB-C Connector Port waarmee gebruik kan worden gemaakt van de Tamron Lens Utility Software. Dankzij de Connector Port sluit je het objectief eenvoudig aan op een laptop of computer. In de software kun je het objectief afstellen naar jouw eigen wensen en kun je Firmware Updates installeren. Tamron Lens Utility heeft nu ook een nieuwe ‘Focus Limiter’ functie. Er is een optionele Arca-Swiss statiefgondel beschikbaar voor extra gemak wanneer je dit objectief op een statief wilt gebruiken.

Al met al is de Tamron 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD een zeer draagbaar en veelzijdig zoomobjectief dat ervoor zorgt dat je nooit een opnamemogelijkheid zult missen, ongeacht de brandpuntsafstand die je kiest. Dit is een baanbrekend objectief dat een geheel nieuwe categorie van ultra-telezoom objectieven creëert. Wederom een primeur voor Tamron!

Belangrijkste kenmerken:

 • Een 8x zoom die begint bij 50mm en eindigt bij 400mm in het ultra-telezoom bereik in één enkel objectief.
 • Uitstekende beeldkwaliteit over het gehele bereik.Razendsnelle, stille en accurate autofocus dankzij de VXD scherpstel motor.
 • Tamron’s eigen VC beeldstabilisatie.
 • Verbeterd gebruiksgemak dankzij:
  - De connector poort voor de Tamron Lens Utility Software,
  - De nieuwe ‘Focus Limiter’ functie die aan Tamron Lens Utility is toegevoegd,
  - Snel in- en uitzoomen door een draaicirkel van slechts 75°,
  - Een optioneel Arca-Swiss statief gondel.
 • Zeer compact en licht door een lengte van 18.3cm en een gewicht van 1.155g.
 • Half-macro bereik dankzij de vergrotingsfactor van 1:2 bij 50mm.
 • Nieuw ontwerp met verbeterde textuur en krasbestendige verf voor een beter gebruiksgemak.
 • Een filtermaat van 67mm, dezelfde maat als bijna alle andere Tamron E-Mount objectieven.
 • Gebruiksvriendelijke eigenschappen zoals een stof- en spatwaterdichte constructie, Fluorine Coating, Zoom lock, etc.
 • Volledig compatibel met camera-specifieke functies zoals Fast Hybrid AF en Eye AF.
Lees meer..
Lees minder
Artikelcode:Tamron 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD (Model A067)
Type:Ultra Tele-zoom
Brandpuntsafstand:50-400mm
Diafragmabereik:(W) F/4.5 - (T) F/6.3
Vatting:E vatting
Serie:Tamron Di
Beeldcirkel:Fullframe
Vergrotingsfactor:1:2 bij 50mm, 1:4 bij 400mm
Automatische scherpstelling:Ja
Manuele scherpstelling:Ja
Minimale scherpstelafstand:25cm bij 50mm, 1,5m bij 400mm
Scherpstel motoren:Lineair VXD motor
Diafragmaring:Nee
Focuslimiter:Ja
Weersbestendig:Ja
Stabilisatie:Ja, VC
Zonnekap ingebouwd:Nee
Statiefgondel:Optioneel Arca-Swiss statief gondel
Gewicht:1155 gram
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering