Actie
€ 399,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Tokina 11-16mm F2.8 AT-X Pro DX II Canon

Merk: Tokina
 
InfoDe Tokina 11-16mm F2.8 AT-X Pro DX II  is een ultra-groothoek lens met een snel f/2.8 diafragma, waarmee u prima kunt fotograferen in situaties met weinig licht. Het objectief is lichtgewicht en compact van formaat. Het bijzondere aan dit objectief is dat, ten opzichte van de vorige versie, de autofocus nu beschikbaar is voor Nikon camera's die geen AF-motor hebben.

Op basis van het bekroonde optische ontwerp van de vorige versie, heeft dit nieuwe objectief een iets korter zoombereik. Dit is speciaal om de optische kwaliteit te handhaven bij grote diafragma's. De kwaliteit van het contrast en de scherpte blijft ook gehandhaafd, dankzij low dispersion glaselementen en asferische glaselementen.

Middels het exclusieve One-touch Tokina's Focus Clutch Mechanism kunt u tussen automatische scherpstelling (Autofocus / AF) en handmatig scherpstellen (Manual Focus / MF) schakelen door de scherpstelring naar voren of achteren te schuiven. Schuif de ring van de camera af voor de AF en schuif de ring terug naar de camera om handmatig scherp te stellen.
Kenmerken
- Filterdiameter: 77mm
- Brandpuntsafstand: 11-16mm
- Maximaal diafragma: f/2.8
- Minimaal diafragma: f/22
- Lensconstructie: 13 elementen, 11 groepen
- Diafragmabladen: 9
- Coating: Multilayer
- Beeldhoek: 104 - 84°
- Minimale scherpstelafstand: 0,3 m
- Macro ratio: 1:11.6
- Waterdicht: Nee
- Afmetingen (BxL): 84 x 89,2 mm
- Gewicht: 550 gram
- Zonnekap: BH-77B
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties