Actie
€ 2.399,00incl. BTW (21.00%)

Fujifilm GF45-100mm F4 R LM OIS WR

Merk: Fujifilm

Dit Fujifilm GF45-100mm/4 R LM OIS WR wordt toegevoegd aan de sterke line-up van G-Mount objectieven voor het GFX grootformaat*1 camerasysteem en beschikt over een veelzijdige zoomrange van maar liefst 45mm tot 100mm (een beeldhoek vergelijkbaar met 36mm tot 79mm in vergelijk tot kleinbeeldcamera’s). Dit zoombereik is uitermate populair bij fotografen. Vooral omdat het daarmee kan worden gebruikt in een groot aantal fotografische situaties.
Daarnaast beschikt dit objectief over een groot diafragma van ƒ4.0. De GF45-100mm sluit daardoor perfect aan op de reeds door FUJINON eerder geïntroduceerde zoom-objectieven; de GF32-64mmF4 R LM WR én de GF100-200mmF5.6 R LM OIS WR.

Dit nieuwe GF45-100mm F4 objectief biedt fotografen, in combinatie met de andere twee zoomobjectieven, een zeer groot en uitgebreid scala aan fotografische mogelijkheden. Dankzij deze drie objectieven kunnen fotografen zich onder vrijwel iedere omstandigheid volledig creatief uiten.
De GF45-100mm/4 is uiterst robuust gebouwd en beschikt over een innovatief lensontwerp waardoor het een zeer veelzijdig objectief is dat gebruikt kan worden voor tal van fotografische onderwerpen. Van natuur- en landschap opnames tot het maken van portretten. Dit nieuwe zoomobjectief is uitgerust met een 5-assige optische beeldstabilisatie en beschikt over één super ED lens-element en kent een nagenoeg stille en snelle scherpstel motor. Dit zoomobjectief is daarmee het perfecte gereedschap om beelden te maken onder moeilijke en onvoorspelbare situaties. Doordat de GF45-100mm/4 stof- en weerbestendig is gemaakt, kan het worden gebruikt tot een temperatuur van tot maar liefst -10 graden Celsius.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties