Actie
€ 749,00incl. BTW (21.00%)

Fujifilm XF16-80mm F4 R OIS WR

Merk: Fujifilm

De FUJINON XF16-80mm F4 R OIR WR is de nieuwste toevoeging aan een groot aantal objectieven dat reeds beschikbaar is voor de FUJIFILM X-Serie systeemcamera’s.

Met een zoombereik van 5 kéér de kleinste brandpuntsafstand en een constant grootste diafragma van maar liefst F4 over het gehele zoombereik. Equivalent aan een 35mm camerasysteem betekent dit dat dit compacte FUJINON XF-objectief beschikt over een zoombereik van maar liefst 24mm tot en met 124mm. De XF16-80mm kent bovendien een zeer korte instelafstand van slechts 35 cm ongeacht het ingestelde zoombereik. De vergrotingsfactor is bovendien 0.25x wat hem prettig in het gebruik maakt bij het maken van close-up opnames.

Door zijn compacte en lichtgewicht ontwerp weegt dit objectief slechts 440 gram. Dat is ongeveer 40% lichter dan een vergelijkbaar objectief voor een ‘Full Frame’ camera systeem. Wanneer de XF16-80mmF4 R OIS WR wordt gekoppeld met bijvoorbeeld een FUJIFILM X-T3, dan weegt de totale combinatie slechts 979 gram. In combinatie met een X-T30 is dat nog flink minder en weegt de camera en het objectief samen slechts 823 gram. Dit maakt dat de XF16-80mm uitermate geschikt is om hem mee te nemen op iedere fototrip. Bovendien past hij zo met gemak in iedere fototas en wordt het al snel een geliefd ‘reismaatje’. De optische beeldstabilisatie waarover dit nieuwe objectief beschikt kan maar liefst tot 6 stops aan bewegingsonscherpte corrigeren.

De fotograaf die gebruik maakt van dit objectief kan zo eenvoudig vrijwel iedere fotografische situatie – binnen of buiten – zonder zorgen vastleggen.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties