Actie
€ 2.599,00incl. BTW (21.00%)

NIKKOR Z 24-70mm F/2.8 S

Merk: Nikon

Nikon Zomer Kassakorting!
NU € 400 KASSAKORTING met kortingscode NIKZOMER400! Deze promotie is geldig t/m 22 juli 2024.

NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S  is een lichtsterk 24–70mm-zoomobjectief in een uitzonderlijk compacte behuizing speciaal ontwikkelt voor de Z6/7 camera’s van Nikon.

 

Dit full-frame systeemcameraobjectief met geavanceerde optiek en uitgebreide weerbestendige afdichting levert uitstekende prestaties bij elk licht en is een puur werkpaard.

 

Lichtvlekken worden effectief tegengegaan door de extra ARNEO coating. Het f/2.8 diafragma is beschikbaar over het hele zoombereik en is voorzien van maar liefst negen afgeronde lamellen wat bij diafragmering zorgt voor prachtige stereffecten. De prachtige bokeh van dit objectief is natuurlijk en verloopt vloeiend ook bij de randen van het beeld.

De NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S is volledig weerbestendig en klaar om de ontberingen van het dagelijkse professionele gebruik onder alle weersomstandigheden te kunnen doorstaan. De zoom- en scherpstelringen voelen degelijk aan en kunnen met precisie ingesteld worden. Daarnaast kunnen er meerdere opnameparameters rechtstreeks vanaf het objectief worden ingesteld zoals AF-vergrendeling ,lichtmeting, bracketing en meer. U kunt maar liefst 21 verschillende functies aan de Fn-knop van het objectief toewijzen.

 

Kenmerken:

  • zoombereik 24-70/2.8
  • Minimale scherpstelafstand van 0,38 m

  • Aanpasbare instelring
  • L-Fn (objectief Functie) knop:
  • Weerbestendige afdichting
  • Filtermaat 82
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties