Actie
€ 1.199,00incl. BTW (21.00%)

NIKKOR Z 24-70mm F/4.0 S

Merk: Nikon

Nikon Zomer Kassakorting!
NU € 100 KASSAKORTING met kortingscode NIKZOMER100! Deze promotie is geldig t/m 22 juli 2024.

Nikon Z6III Touch & Try
Kom op vrijdag 28 juni naar de winkel om de nieuwe Nikon Z6III camera ervaren! Tussen 10:00u en 17:00u is een Nikon-School expert aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en adviseren. Denkt u aan een wissel van Nikon spiegelreflex naar systeemcamera? Een adapter van Nikon-F naar Nikon-Z zal ook aanwezig zijn om uw bestaande lenzen op de nieuwe camera's uit te proberen.

Tot dan!

NIKKOR Z-objectieven streven een nieuwe dimensie in optische prestaties na. Ze hebben een ongekend flexibel ontwerp dat mogelijk is door de combinatie van de grotere Z-vatting met zijn binnendiameter van 55 mm en een korte flensafstand van 16 mm. De objectieven bieden een hoge resolutie, zowel bij het maken van foto's als bij het opnemen van video, en beschikken over diverse handige functies, zoals correctie voor variatie in brandpuntsafstand (verschuiving van de beeldhoek wanneer de scherpstelling wordt aangepast), stille werking, vloeiende belichtingsregeling en een instelring. Bovendien zijn ze door de stille werking zeer geschikt om video op te nemen.

Het NIKKOR Z 24-70mm f4 S is een veelzijdig zoomobjectief met een constante diafragma van f/4, dit zorgt voor uitzonderlijke prestaties bij weinig licht. Met een kortste scherpstelafstand van slechts 0,3 m over het gehele zoombereik kunt u het beeld zelf bepalen, van close-up tot oneindig.

Met het uitzonderlijke oplossende vermogen van dit zoomobjectief kan elk deel van een onderwerp natuurgetrouw worden gereproduceerd. Lichtafval aan de randen wordt voorkomen, zodat de helderheid in het gehele beeld behouden blijft. U krijgt scherpte van rand tot rand, levendige kleuren en een diep contrast.

Nikon’s anti-reflecterende ARNEO-coat en Nano Crystal Coat verminderen beeldschaduwen en lichtvlekken voor een helderder beeld, zelfs bij tegenlicht. Of wanneer u onderwerpen met talrijke directe lichtbronnen in het beeld fotografeert.

Daarnaast is het objectief voorzienj van Asferisch ED-glas en asferische lenselementen, deze staan garant voor levendige kleuren en een diep contrast.

Kenmerken:

  • Objectief voor de Z-serie camera's van Nikon
  • constante diafragma van f/4
  • kortste scherpstelafstand van slechts 0,3 m
  • Nano Crystal Coat, fluorcoat
  • Filtermaat 72mm
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties