Actie
€ 1.299,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sony 24-50mm F/2.8 G

Merk: Sony

Maak elke dag mooiere opnamens met Sony's nieuwe compacte SEL2450G F2.8 standaardzoomlens, die perfect past bij jouw Sony camera. Deze lens levert fantastische G Lens-resolutie en bokeh door het hele zoombereik van 24-50 mm. Dankzij de geavanceerde optische elementen, superieure scherpte en diepe bokeh blinkt de lens uit in fotografie én videografie. Zeer goede autofocus met snelle en nauwkeurige scherpstelling door de twee lineaire motoren. De lens heeft Active Mode-stabilisatie, focuscompensatie, is geschikt voor gimbals of drones en dus ideaal voor video's. Uitstekende prestaties bij foto's én video's met de compact en lichtgewicht ontwerp, ook bij lastige omstandigheden.

Het compacte ontwerp van de SEL2450G levert geweldige optische kwaliteit. Met vier asferische elementen en twee ED-elementen levert de lens superscherpe beelden met vloeiende bokeh en minimale aberratie. Ervaar de vrijheid van compactheid en optische perfectie. Houd je onderwerpen altijd scherp als je foto's of videocontent maakt. De motor van de autofocus kan hoge framesnelheden als 4K120p en continu fotograferen met 30fps moeiteloos aan. Ontgrendel het volledige potentieel van je Sony α-camera met de SEL2450G.

Dankzij de maximale vergroting van 0,3 x en minimale scherpstelafstand van 0,19 m van de SEL2450G kom je dichterbij je onderwerp. Perfect voor close-ups van producten of natuur. Met deze lens zorg je voor meer afwisseling in je dagelijkse content. Intuïtieve bediening via drie scherpstel-, zoom- en diafragmaringen geven creatieve vrijheid. Directe en intuïtieve scherpstelling via aanpasbare knoppen en handmatige scherpstelling met lineaire respons. Altijd betrouwbaar dankzij een stof- en vochtbestendig ontwerp.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties