Actie
€ 2.399,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sony 24-70 F/2.8 GM2

Merk: Sony

Sony 10% In-Store Kassakorting
Alléén op zaterdag 22 juni 2024 0% KASSAKORTING op alle Sony aankopen in de winkel! Deze promotie is uniek aan Foto Rembrandt en alleen geldig op aankopen/vooruitbetalingen aan de balie. Tot gauw!

De FE 24-70mm F2.8 GM II biedt content creators de mogelijkheid om scherpe, gedetailleerde beelden vast te leggen, zowel voor foto als video. De lens biedt hoge resolutie over het gehele beeld, zelfs met een wijde diafragma-opening. Het optisch design bestaat uit vijf asferische elementen, waaronder twee uiterst precieze XA (extreem asferische) elementen.

Dit objectief heeft ook twee ED (extra-low dispersion)-glaselementen plus twee Super ED glaselementen. In combinatie met een nieuw zwevend focusmechanisme controleert de lens effectief chromatische aberratie, astigmatisme en beeldvervorming. Dit garandeert een hoge resolutie bij alle zoominstellingen en diafragma-openingen. Zelfs bij opnamen in moeilijke lichtomstandigheden levert de FE 24-70mm F2.8 GM II uitstekende helderheid door lichtvlekken en ghosting te reduceren. Dit is mogelijk dankzij Sony’s originele Nano AR Coating II, die een uniforme antireflectie-coating produceert op het oppervlak van de lens. Dit objectief creëert een bijna perfect cirkelvormige bokeh, dankzij het geavanceerde optische design en een nieuw ontwikkelde 11-bladige diagfragma-eenheid. In dit 24-70 mm ontwerp bereikt de lens uitstekende close-upprestaties met een minimale scherpstelafstand van 21 cm bij 24 mm en 30 cm bij 70 mm, en met een maximale vergroting van 0.32x.

De FE 24-70mm F2.8 GM II levert een betrouwbare scherpstelling dankzij het gebruik van vier originele XD (extreme dynamic) lineaire motoren van Sony. Het objectief is uitgerust met een zwevend focusmechanisme en geavanceerde lensbediening voor uitstekende beelden, zelfs bij opnamen van een snel bewegend object. Bovendien ondersteunt de lens continue opnamen tot 30 fps voor foto’s en 4K 120p video-opnamen met autofocus.

Lees meer..
Lees minder
Type:Zoom
Brandpuntsafstand:24-70mm
Diafragmabereik:f/2.8
Vatting:E-mount
Serie:G-Master
Beeldcirkel:Fullframe
Lenselementen:20
Lensgroepen:15
Vergrotingsfactor:0.32x
Beeldhoek in º:84º-34º
Filtermaat:ø82mm
Automatische scherpstelling:Ja
Manuele scherpstelling:Ja
Minimale scherpstelafstand:0.21-0.3m
Scherpstel motoren:Lineair
Scherpstelling intern:Ja
Parfocaal:Nee
Diafragmaring:Ja
Diafragmabladen:11
Focuslimiter:Nee
Weersbestendig:Ja
Stabilisatie:Ja
Zonnekap ingebouwd:Nee
Statiefgondel:Nee
Gewicht:695g
Diameter x Lengte:ø87,8
Meegeleverd:Zonnekap, lensdoppen, lenspouch incl riem.
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties