Actie
€ 1.349,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

NIKKOR Z 17-28mm f/2.8

Merk: Nikon

Nikon Zomer Kassakorting!
NU € 200 KASSAKORTING met kortingscode NIKZOMER200! Deze promotie is geldig t/m 22 juli 2024.

Nikon Z6III Touch & Try
Kom op vrijdag 28 juni naar de winkel om de nieuwe Nikon Z6III camera ervaren! Tussen 10:00u en 17:00u is een Nikon-School expert aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en adviseren. Denkt u aan een wissel van Nikon spiegelreflex naar systeemcamera? Een adapter van Nikon-F naar Nikon-Z zal ook aanwezig zijn om uw bestaande lenzen op de nieuwe camera's uit te proberen.

Tot dan!

Van legendarische uitzichten tot beeldvullende close-ups: de NIKKOR Z 17-28mm f/2.8 is het perfecte objectief om uiteenlopende visuele verhalen vanuit een uniek oogpunt te vertellen. Van landschappen tot urban fotografie, architectuur of interieurs; met een brandpuntsafstand van 17-28mm kunnen fotografen gedetailleerde, allesomvattende groothoekopnamen maken, of spelen met grootte en perspectieven overdrijven. Als videomaker laat je kijkers door middel van groothoekopnamen als het ware opgaan in de scene of creëer je een gevoel van ruimte wanneer je in krappe ruimten filmt.

De NIKKOR Z 17-28mm f/2.8 is zowel veelzijdig als gebruiksvriendelijk en is ontworpen om vol vertrouwen creatieve groothoekopnamen te maken. Het vaste diafragma van f/2.8 is ideaalvoor het maken van foto’s bij beschikbaar licht of voor creatief werken met sluitertijden. Het objectief zorgt voor een prachtige bokeh wanneer je opnamen maakt met open diafragma. Gebruikers die voor dramatische ultragroothoekclose-ups willen gaan, hebben profijt van de kortste scherpstelafstand van slechts 0,19m voor scherpe, heldere resultaten op korte afstand. Daarnaast zorgt de grote zoomring van het objectief voor een comfortabele bediening en stabielekadrering. Bovendien kun je met de snel reagerende AF van Nikon direct scherpstellen, of je onderwerp zich nu op de voorgrond of op de achtergrond bevindt. 

  • Overzicht van belangrijke kenmerken: NIKKOR Z 17-28mm f/2.8
  • Lichtgewicht ultragroothoekzoomobjectief van 17-28 mm: uitmuntende scherpte en minder vertekening, zelfs bij opnamen in de ultragroothoekstand van 17 mm.
  • Korte scherpstelafstand: een kortste scherpstelafstand van slechts 0,19 m zorgt voorscherpe, heldere resultaten op korte afstand.
  • Groot vast diafragma van f/2.8: handhaaft een consistente belichting over het hele zoombereik. Ideaal voor het maken van foto’s bij beschikbaar licht of voor creatiefwerken met sluitertijden en scherptediepte.
  • Prachtige bokeh: door de grote Z-vatting in combinatie met de negen afgeronde lamellenvan het diafragma van f/2.8 bestaat de bokeh uit grote, zachte bollen en wordt hij prachtiggeaccentueerd bij korte afstanden.
  • Ook geweldig voor video: video’s worden niet verpest door scherpstelgeluiden. Variatie in brandpuntsafstand wordt aanzienlijk verminderd, zodat gebruikers de scherpstellingsoepel kunnen verplaatsen met behoud van de kadrering.
  • Betrouwbare scherpstelling: de AF is snel, vloeiend, stil en nauwkeurig.
  • Eenvoudige bediening: de aanpasbare geluidloze instelring en grote zoomring zijneenvoudig te bedienen wanneer je door de zoeker kijkt.
  • Compact: lichtgewicht, weegt slechts circa 450 gram en het objectief is afgedicht terbescherming tegen stof en waterdruppels.
Lees meer..
Lees minder
EAN code:4960759910332
Type:Groothoek zoom
Brandpuntsafstand:17-28mm
Diafragmabereik:F/2.8 - F/22
Vatting:Z-vatting
Beeldcirkel:Fullframe
Lenselementen:13
Lensgroepen:11
Vergrotingsfactor:0,19x
Beeldhoek in º:104-75
Automatische scherpstelling:Ja
Manuele scherpstelling:Ja
Minimale scherpstelafstand:0,19m
Scherpstel motoren:Stappenmotor
Scherpstelling intern:Ja
Diafragmaring:Functie-ring
Diafragmabladen:9, afgerond
Focuslimiter:Nee
Weersbestendig:Ja
Stabilisatie:Nee
Zonnekap ingebouwd:Nee
Statiefgondel:Nee
Meegeleverd:LC-67B objectiefdop (voorlensdop), LF-N1 objectiefdop (achterlensdop), HB-107 zonnekap, CL-C1 objectieftas
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties