Actie
€ 2.699,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Sony 16-35 F2.8 GM II

Merk: Sony

Maak kennis met de FE 16–35mm F2.8 GM II, de revolutionaire G Master groothoekzoomlens van Sony. Deze lens is ontworpen met de steeds veranderende behoeften van fotografen en videografen in gedachten. De lens combineert ongeëvenaarde optische prestaties, razendsnelle autofocus en uitzonderlijke veelzijdigheid met een compacter en lichter ontwerp. De FE 16-35mm F2.8 GM II biedt makers alle mogelijkheden om hun visie te realiseren met baanbrekende lenstechnologie.

Verbluffende resolutie en bokeh.
De nieuwe G Master FE 16–35 mm F2.8 GM II groothoekzoomlens, met de beste optische elementen uit onze serie G Master-lenzen, biedt een ultieme beeldkwaliteit, van het midden tot aan de hoeken van het beeld. Spiegeling en schittering zijn minimaal, zelfs als er een directe lichtbron in de lens schijnt, en met een minimale scherpstelafstand van 0,22 mm maak je in elke situatie professionele opnamen.

Compromisloze compactheid.
De FE 16–35 mm F2.8 GM II is ontwikkeld met een unieke optische oplossing van Sony en is nog kleiner en lichter dan de vorige generatie. Met een gewicht van slechts 547 g en een lengte van 111 mm hou je ook op lange werkdagen dezelfde beeldkwaliteit. Dankzij een uniek ontwerp steekt de zoomlens slechts 8 mm uit. En omdat het zwaartepunt daarbij niet verandert, is de lens ideaal voor opnamen met een gimbal.

Bliksemsnelle autofocus: vloeiend en nauwkeurig.
Dankzij de 4 XD lineaire motoren van Sony levert deze lens uitstekende autofocusprestaties en kunnen fotografen en filmmakers nauwkeurig, snel en geruisloos scherpstellen. Het systeem, vergelijkbaar met het nieuwste AI- driven autofocussysteem van de Sony α-camera's, zorgt voor een naadloze ervaring bij de tracking van onderwerpen, zelfs als je inzoomt.

Precisie en betrouwbaarheid.
De FE 16–35 mm F2.8 GM II biedt veelzijdige instelmogelijkheden voor foto's en video's, wat zorgt voor een professionele workflow en optimale flexibiliteit. Profiteer van de nieuwste functionaliteit van de recente lenzen van Sony, zoals een nieuwe diafragmaring met vergrendeling en de clickfunctie, ideaal voor filmmakers. Een stof- en vochtbestendig ontwerp en fluorinecoating op het voorste element garanderen een optimale betrouwbaarheid, zowel binnen als buiten.

Gemaakt voor de toekomst.
Met onze lenzen kun je ook alle functies van je volgende camera van Sony gebruiken. Koppel een van onze lenzen aan de nieuwste α-camera voor uitzonderlijke mogelijkheden, zoals met tot 30 frames per seconde opnemen met de α 1. Ervaar foutloze autofocus bij een verbluffende resolutie van 4K120p en maak nóg mooiere foto's en video's.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties