Actie
€ 399,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Tokina AT-X 12-28mm f/4.0 Pro DX Canon

Merk: Tokina

Het Tokina AT-X 12-28mm f/4.0 Pro objectief heeft een supergroothoek tot standaard zoombereik met behoud van een constant snel f/4.0 diafragma. Dit maakt het een zeer veelzijdige objectief geschikt voor bijvoorbeeld landschappen, straatbeeld en evenementen. Het objectief is ontworpen voor DSLR's met APS-C (DX) formaat sensors. Het compacte ontwerp van het Tokina AT-X 12-28mm f/4.0 Pro bjectief maakt het objectief makkelijk in gebruik en eenvoudig op te bergen. Handmatig scherpstellen is dankzij het One-touch Focus AF/MF koppelingsmechanisme van Tokina heel gemakkelijk. U schuift de scherpstelring naar voren voor autofocus of terug voor handmatige scherpstelling. Bij handmatig scherpstellen wordt de scherpstelring gedempt voor een soepele en precieze scherpstelling.

Nieuwe optische ontwerp
Het nieuwe optische ontwerp van asferische elementen en super-low dispersion glas maakt het Tokina AT-X 12-28mm f/4.0 Pro  objectief prima geschikt voor de DX sensoren die momenteel gebruikt worden. Door een combinatie van één asferische lenselement in de kopgroep en één in de achterste groep wordt scherpte aan de randen behouden en vervorming gecorrigeerd. Het gebruik van twee verschillende super-low dispersion glas elementen corrigeert chromatische aberratie.

Vernieuwde autofocus

De nieuwe GMR (magnetische precessie) AF sensor is in staat tot een snelle autofocus. Tokina heeft de sensor in het Tokina AT-X 12-28mm f/4.0 Pro  objectief dichter bij de aandrijfeenheid in de lens geplaatst voor een snellere communicatie tussen de controller en de AF motor. Dit gecombineerd met de hoge precisie scherpstelling van de motor levert een snellere en nauwkeurigere autofocus. De nieuwe SD-M (Silent Drive-module) heeft het geluid van de autofocus enorm vermindert wat vooral bij het opnemen van video zeer voordelig is.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering