Actie
€ 549,00incl. BTW (21.00%)

Sony 50mm F2.8 Macro

Merk: Sony

Deze 'normale' macro-prime-lens van 50 mm voor full-frame-sensoren is veelzijdig en ideaal voor dagelijkse fotografie en het vastleggen van indrukwekkende 1:1-macrobeelden. U kunt tot wel 16 cm vanaf het onderwerp opnamen maken en dankzij de normale beeldhoek kunt u ook elementen in de achtergrond vastleggen voor meer creatieve vrijheid. De bediening is geoptimaliseerd voor gemakkelijke, efficiënte close-up-fotografie.

Maak foto's tot wel 16 centimeter van uw onderwerp met de 1:1-macrocapabiliteit. Leg onderwerpen vast zonder meer afstand te hoeven nemen. Een geweldige lens voor dagelijkse situaties.

Het ED-glaselement minimaliseert de chromatische aberratie voor uitzonderlijke scherpte over het hele beeld en een rond diafragma draagt bij aan zachte, natuurlijk ogende bokeh.

Met een diameter van max. 70,8 mm, een lengte van max. 71 mm en een totaal gewicht van slechts 236 gram voor uitstekende mobiliteit en gebruiksgemak. Een perfecte match voor compacte behuizingen uit de α-serie.

deaal voor landschaps- en portretfotografie en macrofotografie. Veldkromming en andere optische aberraties worden gecorrigeerd door een asferisch element, waarbij de hoogwaardige beeldkwaliteit vanaf het midden tot de rand wordt behouden.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties