Actie
€ 4.499,00incl. BTW (21.00%)

Fujifilm GF30mm F5.6 T/S

Merk: Fujifilm

De GF30mmF5.6 T/S is een groothoek tilt-shift objectief met een brandpuntsafstand van 30mm, wat equivalent staat aan 24mm in het 35mm filmformaat. Dit objectief onderdrukt veelvoorkomende problemen die kenmerkend zijn voor groothoekobjectieven, zoals vervorming en ghosting, waardoor er een hoogwaardig en gedetailleerd beeld ontstaat. Dit objectief is bij uitstek geschikt voor landschapsfotografie, waarbij alles in het beeldkader scherp moet zijn, van het gras op de voorgrond tot aan verre horizon.

Daarnaast zal dit objectief ook fotografen aanspreken die zich bezighouden met architectuurfotografie, omdat vervormingen die vaak optreden bij het fotograferen van hoge gebouwen, eenvoudig kunnen worden gecorrigeerd. Dit tilt-shift objectief beschikt over een optisch ontwerp dat een beeldcirkel afdekt van maar liefst 85mm, waardoor de fotograaf in staat wordt gesteld om het beeld tot ±15mm te verschuiven. Zowel de GF30mmF5.6 T/S als de GF110mmF5.6 T/S Macro, bieden een tilt-functie waarmee de optische as kan worden gekanteld, en een shift-functie voor het parallel verplaatsen van de optische as. Dit stelt de gebruiker in staat om opzettelijk gebieden in scherptediepte en perspectief te manipuleren. De objectieven beschikken daarnaast over een draaimechanisme waarmee de kantel- en verschuivings-richtingen naar iedere hoek kunnen worden aangepast, van loodrecht tot parallel, zonder in te hoeven boeten aan de beeldkwaliteit. Zo kan alles uit het FUJIFILM GFX-systeem worden gehaald.

  • Dit objectief beschikt over een geavanceerd optisch ontwerp dat verschillende vormen van aberratie minimaliseert terwijl het een hoge beeldresolutie behoudt.
  • Een kantel- en schuifmechanisme dat optimaal gebruik maakt van de voordelen van een grootformaat sensor.
  • Een compact ontwerp dat rekening houdt met gebruiksgemak tijdens het fotograferen.
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties