Actie
€ 1.299,00incl. BTW (21.00%)

Laowa Nanomorph 50mm T2.4 1.5x Silver SE

Merk: Venus Optics Laowa

Grote filmproducties gebruiken vaak anamorphic lenzen om een cinematisch breedbeeld perspectief te realiseren. En behalve het brede blikveld zorgen anamorphic lenzen ook voor een specifieke look die veel filmmakers mooi vinden. Kenmerken zoals de ovale bokeh, horizontale flares en beperkte scherptediepte zorgen voor een beeld met meer karakter.

In de markt zijn er grote en dure anamorphic lenzen beschikbaar. Die zijn echter vaak te duur en zwaar voor kleinere producties. En de meer betaalbare alternatieven bieden ondermaatse kwaliteit en hebben veranderende horizontale compressie als het scherpstelpunt aangepast wordt. En dat is dan weer ontzettend lastig te corrigeren in post-processing.

Laowa Nanomorph
Daarom heeft Laowa besloten om de Nanomorph S35 lenzen te ontwikkelen om een kwalitatief hoogwaardig alternatief te bieden. Nanomorph lenzen hebben hoge kwaliteit optiek met een niet-variabele 1,5X horizontale compressie factor gecombineerd met de beeldkwaliteit die je mag verwachten van Laowa. En desondanks zijn de lenzen nog steeds compact en bieden ze ook het bijzondere karakter dat hoort bij een anamorpic ontwerp.

3 brandpuntsafstanden
De Nanomorph lenzen zijn beschikbaar in drie brandpuntsafstanden: 27mm T2.8, 35mm T2.4 en 50mm T2.4.

3 opties flare-kleur
Elke brandpuntsafstand is beschikbaar in drie kleuren: oranje, blauw en zilver. Elke versie heeft zijn eigen unieke kleur lensflare om de gewenste look te realiseren.

Verwisselbare lens-vatting
De mirrorless versies zijn beschikbaar in Sony E-, Fuji X-, Canon RF-, Nikon Z-, Leica L-, MFT- en DJI-DL mount. Optioneel zijn losse mounts beschikbaar. Daarmee kan de lens na aankoop omgebouwd worden naar een andere mount.

Laowa Nanomorph lenzen zijn verkrijgbaar als losse lens maar ook als set. In de set (bundle) zitten alle drie de brandpuntsafstanden in één kleur flare. De bundles worden geleverd in een koffer voor opslag en transport.

Lees meer..
Lees minder
Artikelcode:LAO-50-SE-S-CI
EAN code:6940486704372
Type:Anamorfische vaste brandpunt
Brandpuntsafstand:50mm
Diafragmabereik:F/2.4 - F/16
Vatting:E vatting
Serie:Laowa Nanomorph
Beeldcirkel:Super 35, cropsensor
Lenselementen:15
Lensgroepen:13
Filtermaat:ø58mm
Automatische scherpstelling:Nee
Manuele scherpstelling:Ja
Diafragmaring:Ja
Diafragmabladen:13
Weersbestendig:Nee
Stabilisatie:Nee
Zonnekap ingebouwd:Nee
Statiefgondel:Nee
Meegeleverd:Zonnekap, lensdoppen
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties