Actie
€ 459,00incl. BTW (21.00%)

Canon RF-S 55-210mm f/5-7.1 IS STM

Merk: Canon

Met de RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM leg je reisherinneringen en landschappen vast, maar ook sportdagen, close-ups en spelende huisdieren. 

Leg details op afstand en landschappen vast, maar ook geweldige reismomenten en flatteuze, kadervullende foto's van mensen. Gebruik het telebereik van de lens voor achtergrondvervaging, zodat het onderwerp hiertegen afsteekt en beter opvalt. Deze veelzijdige 3,8x, 55-210mm1-zoom biedt fantastische creatieve controle.

Leg details vast die je nog niet eerder hebt gezien met een draai aan de zoomring. De RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM heeft bij 210mm een maximale vergroting van 0,28x, zodat je scherp kunt stellen zonder het onderwerp te verstoren of schaduwen te veroorzaken - perfect voor spontane ontmoetingen van dichtbij. Dankzij de 4,5-stops Optical Image Stabilizer kun je zelfs bij weinig licht direct opnamen maken en krijg je superstabiele resultaten tot aan het telefotobereik.

Experimenteer met onscherpe hooglichten dankzij een bijna cirkelvormig diafragma met 7 lamellen, gebruik de kracht van telezoom en een groot diafragma om een geringere scherptediepte te bereiken om het onderwerp te laten afsteken en leg prachtige bokeh vast met extra diepte en impact. Schakel snel tussen verschillende modi om foto’s en video’s te maken als een professional, dankzij de gecombineerde Lens Control en handmatige Focus Ring. De STM-scherpstelmotor van de lens werkt vrijwel geruisloos.

Dankzij de RF-vatting werkt de RF-S 55-210MM F5-7.1 IS STM met camera's uit de EOS R-serie om een groot aantal beeldverbeteringsopties toe te passen en te corrigeren, waaronder focus breathing-correctie in de videomodus.

In de doos:

  • RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM
  • Stofkap RF
  • Lensdop E-55
Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties