Actie
€ 1.349,00incl. BTW (21.00%)

Olympus 100-400mm F/5.0-6.3 IS

Merk: OM-System/Olympus

Een compacte lens met zoveel telebereik zou niet mogelijk moeten zijn. Maar hier bestaat het, en je zult genieten van de vrijheid die ermee gepaard gaat. Met een 35 mm-equivalent brandpuntbereik van 200 tot 800 mm in een lichtgewicht waterdicht ontwerp is het een ideaal objectief voor natuur- en motorsportopnamen en macro-teleopnamen.

Met de M.Zuiko 100-400mm IS kun je ongelooflijk dichtbij komen, waar je ook bent. Profiteer van een perfecte tele-macro keuze met een werkafstand van 1,3 m over het hele zoombereik en een vergroting van 0.57x (35mm equivalent). Vier gemakkelijk toegankelijke bedieningselementen - waaronder focusbegrenzer, AF/MF, beeldstabilisatie en zoomvergrendeling - maken het maken van opnamen uit de hand een fluitje van een cent. Bovendien kun je de optionele 1,4x of 2,0x M.Zuiko teleconverter toevoegen om je bereik te vergroten tot een krachtig 35mm-equivalent van respectievelijk 1120mm of 1600mm.

Bepaalde OM-D camera's en M.Zuiko objectieven zijn voorzien van toonaangevende weersbestendigheid, en daarin is de M.Zuiko 100-400mm IS niet anders. De gehele lensbuis is hermetisch afgesloten om vocht, stof en vuil buiten te houden. Stop met je zorgen te maken over de weersomstandigheden om je heen en concentreer je op het maken van je foto. Ga met gemak naar de locaties met de beste foto's. Dankzij de ingebouwde beeldstabilisatie van de M.Zuiko 100-400mm IS kun je uit de hand fotograferen. De geavanceerde stabilisatie werkt met elke camerabody om handtrillingen te compenseren, zodat vanuit elke hoek scherpe opnamen worden gemaakt.

Een ultracompacte, ultralichte lens die zoveel beeldvermogen levert is een bewijs van M.Zuiko's lange geschiedenis op het gebied van uitzonderlijk glas. Er zijn 21 elementen in 15 groepen met 4 ED-lenzen om kleuruitvloeiing onder controle te houden. Twee super HR lenzen en 2 HR lenzen werken samen om heldere foto's te produceren met scherpte van begin tot eind over het hele zoombereik. Een geavanceerde ZERO-coating vermindert beeldschaduwen en lichtvlekken voor onberispelijke beelden. 

Profiteer van uitstekende, betrouwbare AF-prestaties. De M.Zuiko 100-400mm IS is voorzien van een serie inwendige scherpstellenzen die zorgen voor een zeer snelle en nauwkeurige autofocus. Een Focus Limiter schakelaar versterkt het AF-vermogen, zodat je bewegende onderwerpen gemakkelijk kunt volgen en vastleggen.

Lees meer..
Lees minder
| Annuleren

Het artikel heeft een gemiddelde beoordeling van 0 sterren.

Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Deze website ondersteund de volgende betalingopties:
Betaalopties